Laddar...
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare Wilfa Haze HU-400BC Svart 118341
Luftfuktare

Wilfa Haze HU-400BC

  • Passar utmärkt för rum upp till 70 m²
  • WiFi-funktion
  • Automatisk fuktkontroll
  • Välj mellan kall eller varm ånga
  • Keramiskt filter
Full produktbeskrivning
1 490 :-
Wilfa logo

Luftfuktare HU-400BC HUMIDIFIER Wilfa

HAZE LUFTFUKTARE – BREATH OF HACE

Wilfa Haze är en luftfuktare som förbättrar atmosfären i ditt hem. För både dig och dina växter! Förhindra frissigt hår, torr och irriterad hud och kliande ögon genom att använda en luftfuktare för att förbättra din miljö. Dina växter kommer också att älska det!
Speciellt vinterluften är torr både ute och inne, vilket bland annat kan ge upphov till ett antal bekymmer som irriterade luftvägar, problem med hår och hud, samt en ökad mottaglighet för infektioner och förkylningar.
Vi kan inte göra något åt ​​utomhusluften, men det finns ett enkelt sätt att förbättra inomhusatmosfären.
Ett bra inomhusklimat har en positiv effekt på hälsan och en luftfuktare kommer att motverka symtom från torr luft såsom torra växter och sprickor i golv och väggar.

Ultrasonisk luftfuktare med WiFi-funktion och LED-display
Haze med ultrasonisk teknik levererar hög ångkapacitet och avger en fin ånga som lätt absorberas i luften för att uppnå det perfekta inomhusklimatet. Med WiFi-funktionen kan du koppla upp luftfuktaren på ditt nätverk vilket ger dig full kontroll på luftfuktigheten vart du än är (WiFi connected smart app använder 2,4GHz WiFi – Google Assistant & Amazon Alexa). LED-displayen på luftfuktaren ger dig en tydlig överblick över inställningarna och fuktighetsnivån i rummet.

Kapacitet
Luftfuktaren avger 450 ml ånga per timma och passar utmärkt för rum som är upp till 70 m².

Automatisk fuktkontroll
Haze har en elegant design med en mycket användarvänlig touchpanel. Med funktionen automatisk fuktkontroll kan du enkelt och bekvämt ställa in önskad luftfuktighet och luftfuktaren kommer automatiskt att reglera fuktutsläppningshastigheten för att uppnå önskad luftfuktighet.

Varm eller kall ånga
Luftfuktaren låter dig välja mellan varm eller kall ånga och med justerbar ventilering kan du även styra riktningen på ångan. Rikta in den för jämn spridning i rummet eller låt kanske din käraste växt få lite extra uppmärksamhet.

Enkel påfyllning av vatten
Vattentanken på 4 liter kan antingen fyllas på uppifrån eller genom att lyfta ut den inre behållaren för en enkel påfyllning. Luftfuktaren stänger av sig automatiskt när vattentanken tas bort från basen och när vattentanken är tom.

Plasmafunktion och keramiskt filter håller vattnet rent
Luftfuktarens plasmafunktion avlägsnar luftburna bakterier och obehaglig lukt i rummet medans det keramiska filtret mjukar upp och renar ditt vatten. Det keramiska filtret går att rengöra och är och återanvändbart.

Nattläge och timer
Låt inte din nattsömn störas av luftfuktaren, med nattläget kan du stänga av displayen på din luftfuktare så du inte störs av ljuset. Den inbyggda timern låter dig dessutom välja mellan 12 olika timerinställningar (12 timmar) och efter önskad tid så kommer luftfuktaren automatiskt stänga av sig.

Doftbehållare
Droppa några droppar med din favorit eteriska olja i doftbehållaren på luftfuktaren och låt doften spridas genom ditt hem.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Wilfa
EAN 7044876012197
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Färg Svart
Ångkapacitet (ml/h) 450
Volym tank (liter) 4
Nattljus Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.5 kg
Automatisk fuktkontroll Ja
Rekommenderad yta (m²) 70 m²
Timer Ja
Befuktningstyp Ultrasonisk
Anger hur många kvadrameter produkten klarar av. Arbetsområde (m²) 70 m²
Kapacitet (liter/dygn) 10.8
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Vårt artikelnummer: 118341

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här