Oljeelement

DeLonghi Dragon4 TRD40820E

  • Eco-funktion
  • Elektronisk termostat
  • Timer och LED-display
  • Värmeeffekt 900-2000 W
  • För rum upp till 60 m³
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått

Snyggt designat oljeelement
TRD40820 Dragon4 är ett oljeelement från DeLonghi. Effekten går att ställa i tre lägen - 900 W, 1100 W och 2000 W. Elementet passar för rum upp til 60 m³.
Elementet har fått en ny design med stora värmeflänsar som ökar skorstenseffekten och ger bättre luftgenomströmning. Den 25 % större ytan ger ett snabbare luftflöde och en ökad effekt.

ECO-funktion
Elementets exklusiva ECO-funktion optimerar energiförbrukningen och garanterar en behaglig nivå och komfort. Denna funktion innebär att apparaten automatiskt ställer in lämplig effekt, så att komforten blir optimal samtidigt som energiförbrukningen minskar. En enkel knapp reglerar effektförbrukningen och temperaturnivån och sparar in på elräkningen med upp till 7 % per år. 

Digital kontrollpanel
Elementet har en digital panel med LED-display som gör det enkelt att välja och visa alla tillgängliga funktioner. Termostaten är elektronisk och med denna ställer du enkelt in önskad temperatur som sedan hålls automatiskt.
Du kan låsa knappanelen för att undvika att knapparna trycks in av misstag.

Timerfunktion
Oljeelementet har en 24 timmars digital timer. Du kan starta timern på två sätt: Fördröjd start och fördröjd avstängning. Vid startfördröjning startar elementet med de tidigare inställningarna när den programmerade tiden har gått. Vid fördröjd avstängning övergår elementet automatiskt till standby-läge när den inprogrammerade tiden har gått.

Enkel att flytta
Tack vare förmonterade hjul, bärhandtag och sladdförvaring blir elementet smidigt att transportera. Den här modellen har nya mjuka gummerade och anpassade enkla hjul som ger mobilitet och är perfekt ägnade för alla typer av golv.

Tryggt och säkert
För säkerhets skull är elementet utrustat med frostskyddsfunktion och säkerhetstermostat. Frostskyddet är en frostvakt som innebär att elementet kan starta automatiskt med maximal effekt när temperaturen sjunker under 5 °C och härmed förhindras frost. Säkerhetstermostaten är en säkerhetsanordning som stänger av apparaten vid överhettning.

Varumärke DeLonghi
EAN 8004399101067
Display Name DeLonghi Dragon4 TRD40820E
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 665 mm
Vårt artikelnummer: 106289

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris