Laddar...
Plafond Aneta Plafond Iglo Vit 108044
Plafond Aneta Plafond Iglo Vit 108044
Plafond

Iglo plafond 50 cm

  • 14 cm hög
  • Ø 50 cm
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
549 :-
Aneta logo

Plafond Iglo från Aneta med 50 cm i diameter ger ett bra ljus. Plafonden kan användas i de flesta miljöer tack vare sin mycket diskreta utformning i frostat glas och metall.

Plafonder är bra när du har lågt i tak eftersom de monteras platt mot taket och tar minimalt med plats i rummet. De gör sig också fint på t ex en vägg.

Till denna plafond behöver du en ljuskälla med E27-sockel. Kan användas med LED, lågenergi eller halogenlampor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Aneta
EAN 7392986965842
Display Name Iglo plafond 50 cm
Färg Vit
Material Glas/Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Spänning (V) 230 V
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.6 kg
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Skyddsklass IP20
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 500 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 420 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 140 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 120 W
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 500 mm
Energiklass
Vårt artikelnummer: 108044

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här