Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bosch BCH6ATH25 Athlet Bosch BCH6ZOOO Electrolux PF91-4IG OBH Nordica Air Force 460 All-In-One Bosch BBH32551 Electrolux PQ91-50MB Bosch BBH2P163R Electrolux EER85SSM Bosch BBS811PCK Bosch BCS611AM Bosch BBHL21840 Electrolux EER77MBM Electrolux EER7GREEN Electrolux EUP84DB Electrolux EER73DB Electrolux PF91-ANIMA

Skaftdammsugare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Skaftdammsugare

Med en skaftdammsugare får du en flexibel lösning för en snabb och effektiv städning av ditt hem. Här hittar du ett flertal smarta och effektiva skaftdammsugare som är sladdlösa och snyggt designade så att du kan låta dem stå framme. Många av skaftdammsugarna är dessutom 2-i-1 med en löstagbar integrerad handdammsugare till smulor och liknande.

Ergonomi och genomtänkta funktioner

Köper du en skaftdammsugare får du en ergonomiskt anpassad dammsugare som är utformad för en smidig hantering under dammsugningen. Det finns skaftdammsugare med dubbelt ledat golvmunstycke, som gör det enkelt att komma åt även vid trånga utrymmen och runt möbler.

Dammsugarborsten rengör du snabbt och enkelt genom att bara trycka på en pedal. Därför kommer du aldrig mer behöva avbryta din dammsugning för att ta bort hår elelr fibrer från din dammsugarborste.

Vill du ersätta din vanliga dammsugare?

Är du ute efter en skaftdammsugare som du kan använda istället för din vanliga dammsugare? Då ska du köpa en modell med extra bra sugförmåga. Hos oss hittar du högeffektiva skaftdammsugare för perfekt städresultat.

Uppladdningsbart batteri med lång livslängd

Din skaftdammsugare är försedd med uppladdningsbart batteri som du lätt laddar mellan städningarna. Se till att alltid ha fulladdat batteri så att du kan använda din skaftdammsugare precis när du vill. Med ett fulladdat batteri kan du, beroende på vilken modell du väljer, dammsuga i upp till 60 minuter utan avbrott.

Välj färg och funktion som passar dig

Vi har ett brett utbud av skaftdammsugare. Allt för att du ska kunna välja den modell, färg och de funktioner som passar dig och ditt hem. Tack vare den snygga designen och det smidiga formatet, kan du låta din skaftdammsugare stå framme och alltid nära till hands så fort du vill städa.

Läs också