Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

iRobot Roomba e5154 iRobot Roomba i7156 Ecovacs DEEBOT 900 Vit iRobot Roomba i7556 iRobot Roomba 981 Ecovacs DEEBOT PRO 930 Bosch BSR1ASLC Electrolux PI92-4ANM Electrolux PI81-4SWN

Robotdammsugare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Robotdammsugare

Trött på den tråkiga dammsugningen eller har du svårt att komma åt låga svårstädade ytor med din vanliga dammsugare? Då är en robotdammsugare något för dig! En robotdammsugare är ett perfekt komplement till din vanliga dammsugare. Med en robotdammsugare kan du hålla hemmet nystädat varje dag. Programmera robotdammsugaren att dammsuga när du är på jobbet. Vi har olika modeller med olika slags navigering och form. Vissa har appstyrning och vissa styr du via fjärrkontroll.

Alltid nystädat hemma med robotdammsugare

Med en robotdammsugare behöver du inte lägga lika mycket kraft på städningen som du gör med enbart en vanlig dammsugare. Dessutom kommer en robotdammsugare lätt åt låga utrymmen som under sängar och soffor där det samlas mycket damm.

Flera av våra robotdammsugare kan du programmera in när och var de ska städa. Låt din robotdammsugare städa när du är på jobbet, träningen eller middagen. När den städat klart eller har ont om batteri åker de tillbaka till sin laddningsstation.

Robotdammsugare bra för hälsan

Problem med ryggen eller ont i kroppen? Med en robotdammsugare slipper du oergonomiska ställningar du kan utsättas för när du ska städa svårstädade ytor, t.ex. under soffor och sängar. Med en robotdammsugare sparar du på ryggen.

Öppen planlösning bäst för robotdammsugare

Om du bor i ett hem med öppen planlösning kan robotdammsugaren lätt sköta all städning åt dig. Bor du i ett hem med mycket möbler, skrymslen och vrår kan du behöva hjälpa robotdammsugaren lite på traven genom att flytta tjockfransade mattor och möbler.

En robotdammsugare kommer åt många ytor, men kan ha svårare att suga upp damm på lister, bakom sladdar och i trånga utrymmen. Därför ska du alltid se din robotdammsugare som ett komplement till din vanliga dammsugare.

Läs också