Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Electrolux ZB5104WDB Electrolux ZB5003W

Handdammsugare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Handdammsugare

En handdammsugare är en liten smidig dammsugare som ersätter sopborsten i det moderna hemmet. Se den som ett komplement till din vanliga kraftfulla dammsugare. Handdammsugare passar perfekt för att suga upp smulor, smuts och damm från ytor som bord, bokhyllor, golvlister eller fönsterbrädor. Dessutom utmärkt att dammsuga trappan med.

Underlättar städning i alla rum

Med en handdammsugare kommer du åt att städa även i trånga utrymmen. Eftersom handdammsugare är sladdlösa är de betydligt smidigare att använda och ta fram i jämförelse med en vanlig mer otymplig dammsugare. Vill du städa badrummet eller andra fuktiga utrymmen med din handdammsugare, finns det modeller som även klarar av att suga upp vätskor.

Uppladdningsbar handdammsugare

De flesta modeller av handdammsugare är sladdlösa och försedda med uppladdningsbara batterier. Om du förvarar din handdammsugare i sin laddstation mellan städningarna, så är du säker på att du har ett fulladdat batteri när de är dags att städa. En fulladdad handdammsugare kan du använda i cirka 10 minuter.

Moderna handdammsugare är ergonomiskt utformade för att underlätta din städning. Det finns handdammsugare i många prisklasser och med olika funktioner och tillbehör. Se till att välja den modell som passar dig och ditt hem bäst.

Flexibel med smarta tillbehör

Oftast följer det med ett antal tillbehör till din handdammsugare. Tillbehören är anpassade för olika ändamål så att du även kommer åt i trånga utrymmen eller springor.

Vårda din handdammsugare

Se till att sköta din handdammsugare ordentligt. I bruksanvisningen till din handdammsugare framgår hur du ska rengöra till exempel dammbehållare och eventuella tillbehör.

Läs också