Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Canvac Q Premium Bag Canvac 21081 Canvac 011058 Canvac 650SBE03A Canvac 000699 (BM262)

Centraldammsugare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Centraldammsugare

Med en centraldammsugare får du en tystare och effektivare städning. Dessutom en renare och mer dammfri inomhusmiljö, perfekt för den som har allergiska besvär. Väljer du att installera en centraldammsugare kommer du att slippa de minsta dammpatiklarna som en vanlig dammsugare lämnar efter sig.
När du dammsugit kan du vara säker på att ditt hem är helt dammfritt. Du slipper dessutom den lukt som ibland kan uppstå när du använder en vanlig dammsugare. Här hittar du Elons utvalda sortiment av centraldammsugare. 

Smidigt och enkelt med centraldammsugare

Du kan installera en centraldammsugare i de allra flesta hus, såväl nybyggda som gamla hus. Kontakta din närmaste Elon-butik om du vill ha råd kring installation och val av centraldammsugare.

När du ska dammsuga ansluter du helt enkelt dammsugarslangen till uttaget i väggen och startar med knappen på handtaget. Slangen är smidig och följsam och du slipper ha en dammsugare som du ska släpa efter dig över trösklar och runt hörn.

Håll dammråttorna borta

Du kommer snart märka att du städar betydligt mer effektivt med din centraldammsugare. Sugeffekten är betydligt bättre än en vanlig dammsugare och du behöver inte byta dammsugarpåsar lika ofta. Och du blir av med de allra minsta dammpartiklarna, som du annars inte lyckats fånga med din vanliga dammsugare.

Om du är allergiker är en centraldammsugare ett bra alternativ för att försäkra dig om att du får det dammfritt hemma.

Tyst och snabb städning

Med en centraldammsugare kommer du att kunna städa både snabbare och tystare. Eftersom centraldammsugaren och motorn är placerad bakom en vägg eller till exempel i källaren, kommer du inte att störas av motorljudet.

Topptestade centraldammsugare

Vill du vara säker på att köpa en bra centraldammsugare kan du hålla utkik efter de modeller som fått bra betyg av bland andra Energimyndigheten. Vid varje modell av centraldammsugare som vi har i vårt sortiment finns en produktbeskrivning, där hittar du information om bland annat testresultat.

Läs också