Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

SodaStream Power White SodaStream Power Black SodaStream Genesis Megapack SodaStream Source Black SodaStream Source White SodaStream Spirit White SodaStream Spirit Black SodaStream Crystal Black Metal SodaStream Crystal White Metal SodaStream Genesis Megapack Black

Kolsyremaskiner

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Kolsyremaskiner

Här finns Elons utbud av kolsyremaskiner – från den allra enklaste kolsyremaskinen till de lite mer avancerade. Köp till några extra flaskor och smaker, så slipper du bära hem mer kolsyrat vatten och läsk.

Det finns många fördelar med en kolsyremaskin, både för din plånbok och för miljön. Med en kolsyremaskin gör du snabbt och enkelt kolsyrat vatten precis som du vill ha det. Och med smaktillsatser kan du bjuda på läsk i stora mängder, utan att behöva bära hem tunga flaskor.

Kolsyrad dryck precis som du vill ha den

Med din kolsyremaskin kan du få precis så mycket kolsyra i din dryck som du vill. Vill du ha lite kolsyra ser du till att trycka ner kolsyreknappen under en kort stund. Vill du däremot ha hårt kolsyrad dryck trycker du ner kolsyreknappen en längre stund.

Vårda flaskorna till din kolsyremaskin

Tänk på att du bara kan använda flaskor anpassade för kolsyremaskiner. Plastflaskorna till din kolsyremaskin är tillverkade av plast som tål högt tryck och det finns därför ingen risk för att de spricker. För att plasten ska bibehålla sin kvalitet och styrka gäller det att du inte diskar dem för varmt. Flertalet flaskor tål inte diskmaskin, men vi tillhandahåller även flaskor som är maskindiskbara. 

Många miljöfördelar med kolsyremaskin

För miljöns skull innebär kolsyremaskinen att mängden kolsyrat vatten och läsk som säljs i butik minskar. Det gör att färre plastflaskor tillverkas och behovet av miljöskadliga transporter minskar också.

Ytterligare en fördel är att du kommer att använda mer kranvatten istället för att köpa vatten i butik. Kranvatten är betydligt mer miljövänligt än vatten som du köper på flaska.