Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Wilfa KW-60 Wilfa KW-4 Beurer KS 51

Köksvågar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Köksvågar

Här hittar du ELON:s utbud av köksvågar. Vi har köksvågar i olika modeller, prisklasser och utföranden. Oavsett dina behov så hittar du din nya köksvåg hos oss!

En köksvåg är ett ovärderligt redskap i köket när det vankas matlagning. Med en köksvåg kan du enkelt följa recept till punkt och pricka – ända ner på grammet! En köksvåg kan även vara ett effektivt verktyg för dig som planerar att gå upp eller ner i vikt.

Precis matlagning med köksvåg

Fler och fler recept idag anges i gram istället för mått som deciliter, matskedar eller teskedar. Med en köksvåg behöver du inte höfta! Du kan se vikten direkt på vågens display eller mätare om du nått rätt mängd.

De flesta köksvågar idag har ett nollställningsläge. Det gör att du kan mäta upp alla ingredienser i en och samma bunke vid bakningen. Tryck bara på nollställningsknappen mellan varje ingrediens - mindre disk och kladd!

Köksvåg för att hålla koll på vikten

Är du ute efter att gå ner eller upp i vikt? En köksvåg gör det enkelt att hålla koll på att du får i dig rätt mängd mat. Med nollställningsfunktionen kan du enkelt lägga upp en portion mat utan att behöva väga råvarorna separat eller smutsa ner extra disk.

I vårt sortiment finns köksvågar med kaloriräknare, vilket gör att du direkt får feedback på om ditt mål innehåller för mycket eller för lite energi för ditt mål. Vi har köksvågar som till och med väger mängden kalorier, fett, kolhydrater, protein, salt, kolesterol och fiberinnehåll.

Lätt att rengöra och förvara

En köksvåg torkas enkelt av med en fuktig trasa. Vill du ha din våg framme kan du satsa på en köksvåg med en design som passar din stil och köksinredning. Våra köksvågar är smidiga och kan enkelt förvaras i kökets skåp eller lådor.