Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Beurer KS 51 Wilfa KW-4 Beurer KS 19 Vit

Köksvågar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Köksvågar

En köksvåg är ett ovärderligt redskap i köket när det vankas matlagning. Med en köksvåg kan du enkelt följa recept till punkt och pricka – ända ner på grammet! En köksvåg är också perfekt för att väga exempelvis brev om du är osäker på portot.
Vi har köksvågar i olika modeller, prisklasser och utföranden. 

Precis matlagning med köksvåg

Fler och fler recept idag anges i gram istället för mått som deciliter, matskedar eller teskedar. Med en köksvåg behöver du inte höfta! Du kan se vikten direkt på vågens display eller mätare om du nått rätt mängd.

De flesta köksvågar idag har ett nollställningsläge. Det gör att du kan mäta upp alla ingredienser i en och samma bunke vid bakningen. Tryck bara på nollställningsknappen mellan varje ingrediens - mindre disk och kladd!

Lätt att rengöra och förvara

En köksvåg torkas enkelt av med en fuktig trasa. Vill du ha din våg framme kan du satsa på en köksvåg med en design som passar din stil och köksinredning. Våra köksvågar är smidiga och kan enkelt förvaras i kökets skåp eller lådor.