Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Köksknivar

Just nu finns det inga produkter av denna typ på webbplatsen. Kontakta din närmaste butik för att se om de har några produkter i lager.


Lista med alla Elon-butiker

Köksknivar

En vass kökskniv av hög kvalitet är själva fundamentet i ett kök. Därför kan det vara en god idé att börja just här – där vårt aktuella knivsortiment finns.

Att tänka på

När du ska välja kökskniv är det bra att ha kontrollera vilket HRC-tal kniven du är intresserad av har. HRC-talet anger hur hårt knivens blad är. De flesta köksknivar av lite högre kvalitet bukar ha ett HRC-tal mellan 54-64.

En annan aspekt är materialet. Är du ute efter en långlivad kökskompanjon som håller en vass egg ska du fokusera på köksknivar med hög kolhalt. Detta eftersom den sortens knivar är lätta att hålla vassa med lite regelbunden slipning.

Att välja ett komplett knivset

Beroende på vilken typ av kulinariska äventyr du ger dig ut på i köket, så kommer dina behov av köksknivar att se lite olika ut. Som entusiastisk hemmakock kan du komma ganska långt med en rejäl kockkniv i något större format. Även om detta med stor sannolikhet blir din mest välanvända kniv, kommer du snart uppleva dig något begränsad av att enbart ha den i knivstället.

Du kan få fler dimensioner i din matlagning om du kompletterar med en mindre skalkniv. Om du dessutom brukar laga mat från grunden, kan en filékniv ofta komma väl till pass

I vårt sortiment finner du bara högkvalitativa köksknivar. Därför kan du välja en kniv som är i rätt storlek och utförande för just dig, och vara säker på att den håller måttet en lång tid framöver.