Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

OBH Nordica Elite Dubbel OBH Nordica Elite Singel Wilfa CC-1 Wilfa BW-1000B Wilfa WBM-550W Wilfa WAS-623B Wilfa XWAS-1400B Wilfa WDWA-516 Wilfa WSWA-516

Våffeljärn & rånjärn

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Våffeljärn & rånjärn

Längtar du efter riktigt frasiga våfflor med grädde och sylt? Börjar det närma sig våffeldagen och du är utan våffeljärn? Vill du göra egna rån till glassen?
I vårt sortiment hittar du våffeljärn och rånjärn i olika storlekar och modeller som gräddar perfekt frasiga våfflor och rån varje gång.

Våffeljärn med 4 eller 12 bitar

Det första du ska bestämma dig för när du tittar på våffeljärn är hur många våfflor ditt våffeljärn ska kunna grädda åt gången. Det finns både enkel- och dubbeljärn i olika storlekar. Ett enkeljärn ger oftast en våffla med 4-6 hjärtformade bitar och ett dubbeljärn ger två våfflor med 8-12 bitar per gräddning.

Jämn och snabb gräddning

En riktigt god våffla är frasig och har en jämn fin färg när den är färdiggräddad. Kontrollera därför att det våffeljärn du fastnat för kan grädda våfflan jämnt.

Det är också en bra idé att kontrollera gräddningstiden. Ett bra våffeljärn värms upp snabbt inför första våfflan, och ska kunna grädda varje våffla snabbt. Ett enkeljärn kan vara snabbare än ett dubbeljärn, beroende på vilken gräddningstid järnet har.

Enkel att använda och förvara

Ett våffeljärn ska vara lätt att använda. De flesta våffeljärn har en lampa som talar om när våfflan är färdig. Järnet bör även ha en non-stick beläggning som gör att våfflan släpper lätt när den är färdiggräddad. På vissa våffeljärn kan du själv ställa in temperaturen.
Vill du enkelt kunna ställa undan ditt våffeljärn? I vårt sortiment finns våffeljärn kan ställas på högkant, vilket gör dem enklare och smidigare att förvara i köksskåpet.

Säkra våffeljärn

Gamla våffeljärn kunde få väldigt varma handtag och det var lätt att bränna sig på den varma ångan när man lyfte på locket. De flesta våffeljärn idag har ångskydd och specialhandtag som minimerar risken att bränna fingrarna.
Grädda annat än våfflor
Drömmer du om hemmagjorda rånkorgar med smaskig fyllning eller vill du kunna göra egna glasstrutar? I vårt sortiment hittar du även rånjärn med tjusiga mönster.

Läs också