Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bosch MSM6S90B Bosch MSM6B100 Bosch MSM67170 Braun MQ725 Omelette Bosch MSM64120 Bosch MSM67190 BAMIX M200PB Electrolux ESTM3200 Electrolux ESTM3400 Philips HR2632/90 Braun MQ9087X Dualit krom Braun MQ3045W KitchenAid 5KHB1231EWH Smeg HBF02CREU Smeg HBF02BLEU Smeg HBF02RDEU Smeg HBF02PBEU Electrolux ESTM7500S Electrolux ESTM9600 Philips HR1672/90 Grundig BL 8680 Grundig BL 7680 WMF Stavmixer Lineo, 4in1

Stavmixers

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Stavmixers

Mixa, mosa och vispa!
Här hittar du ELONs breda utbud av stavmixrar.

Med en stavmixer kan du smidigt mixa, mosa och vispa. Du svänger enkelt ihop en pesto, puré eller smoothie.

Många av stavmixrarna kommer dessutom med tillbehör som exempelvis ballongvisp och hackskål. Vissa har även rivskivor. Då kan du även använda din stavmixer till att riva ost, hacka örter och vispa äggvitor.

En stavmixer har lägre effekt än t ex en blender, men de drar i princip ingen energi, är lätta att sätta ihop, kan lätt plockas fram och tar inte så stor plats. Med en stavmixer har du större kontroll och möjlighet att jaga de omosade livsmedlen än du har med exempelvis en blender.

Stavmixerns konstruktion som sådan är inte så komplicerad – en på-/av-knapp och en roterande vass kniv. Sedan har de olika modellerna olika många hastigheter och ibland turbofunktion. Det kan vara bra att kunna justera hastigheten efter vad man tillreder. Ska man exempelvis använda den för vätska kan det vara bra att köra på låg hastighet för att förhindra att det skvätter.

Vi har mixers i alla prisklasser, med olika styrka och olika många tillbehör. Allt för att du ska hitta något som matchar just dina mixerbehov.