Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

OBH Nordica Crispy sandwich maker Tefal Snack Collection multi Krups Grcic Sandwich Maker

Smörgåsgrillar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Smörgåsgrillar

På jakt efter en smörgåsgrill som grillar riktigt goda smörgåsar och toasts? Här hittar du Elons utbud av smörgåsgrillar.

Vilken smörgåstyp är du?

Vilken typ av smörgås vill du kunna grilla? Vanligast är att en smörgåsgrill har plats för två normalstora skivor franskbröd, men det finns smörgåsgrillar som kan grilla större bröd som baguetter, ciabatta och bagels.

Om du vill kunna grilla fler typer av bröd, och till och med kött, fisk eller grönsaker, ska du kolla efter en smörgåsgrill med utbytbara grillplattor. Formar som är triangelformade gör det lätt att dela på mackan efter grillningen.

Smörgåsgrill som är lätt att använda och hålla ren

Tråkigt med kladd och rengöring? Om smörgåsgrillen plattar till brödet, eller inte har plats för smörgåsen, kan osten glida ut och smälta ner i kanterna på smörgåsgrillen. En smörgåsgrill från oss är utformad så att osten håller sig kvar mellan brödskivorna när du stänger locket.

Våra smörgåsgrillar har ”släpp-lätt”-beläggning och vissa har löstagbara formar som gör det enkelt att rengöra din smörgåsgrill. Oftast kan du enkelt torka av formen med hushållspapper utan att behöva ta loss formarna.
Säker och stadig smörgåsgrill med barn i köket
Barn i köket som vill vara med och övervaka sin toast? Då bör du kolla efter en smörgåsgrill med gummifötter och mjuk sladd, då står grillen stadigt på sin plats. Våra grillar har byglar på handtagen som gör att du kan låsa fast locket under grillning. En signallampa visar när grillen är inkopplad och redo att användas.

Förhöj känslan i köket med fräck design

Är det viktigt att din smörgåsgrill är snygg? I vårt sortiment hittar du både exklusiva och enkla smörgåsgrillar. Om du vill kunna ställa undan din smörgåsgrill har vi varianter som har sladdgömma och kan ställas på högkant. Din grill tar därmed mindre plats i köksskåpet.