Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

OBH Nordica Sous Vide Magnetic Circulation Elvita CVP1200X Crock-Pot 6,0L Induktion, Vit, timer Crock-Pot 4,7L Timer OBH Nordica Vakuumförpackare 7949 OBH Nordica 6775 Wilfa FS-200W OBH Nordica Tastemaster 4770 Crock-Pot 3,5L Manuell, Rostfri OBH Nordica Vakuumförpackare 7963 Bosch MFW68640 OBH Nordica Timer Count On Me OBH Nordica Vakuumförpackare 7942 Bosch MFW3612A OBH Nordica Immersion Sous Vide Pro, 15 L Wilfa ICM-C15 Elvita CIM3703X Elvita CSC7633X Elvita CKP1223V Elvita CEK1071X Elvita CRK3132V Elvita CIP2121S Elvita CKP1121V Elvita CPS2012V Ritter Orbis 1

Övriga köksapparater

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Övriga köksapparater

Är du intresserad av matlagning och tycker att det är roligt att testa nya maträtter och drycker? Då kan vårt utbud av köksapparater vara till stor hjälp och inspiration. Vi har alla typer av köksapparater för det moderna hushållet, både för dig som söker enkla funktioner och för dig som vill ha det lilla extra och avancerade finesser.

Med smarta och moderna köksapparater går din matlagning och bakning betydligt snabbare och smidigare. Och det blir definitivt roligare! Med matberedare hackar eller river du ingredienser på ett litet kick och med en köksmaskin knådar du lätt degen länge och effektivt och får ett luftigt matbröd som resultat. Eller köp ett våffeljärn så att du snabbt och smidigt kan grädda goda frasvåfflor.

Köksapparater för en enklare vardag

Med en visp eller mixer gör du snabbt goda smoothies och såser och med smörgåsgrillen kan du bjuda på mättande varma mackor. Om du tycker om kolsyrat vatten eller läsk, är en kolsyremaskin ett perfekt val. Här på Elon.se hittar du även smaker för ditt kolsyrade vatten. Du kommer lätt att kunna bjuda på till exempel stora mängder god cider eller energidryck utan att behöva släpa hem tunga flaskor från butiken.

Ta hand om din köksapparat

Oavsett vilken köksapparat du köper är det alltid viktigt att rengöra och sköta den ordentligt. Då fungerar den bättre och den håller också längre. Se därför till att du läser igenom den manual som följer med i förpackningen – där finns alltid tydliga instruktioner både hur din köksapparat fungerar och hur du sköter den på bästa sätt.

Bäst i test

Innan du gör ditt val bland alla köksapparater, kan det vara klokt att kolla upp om det gjorts något oberoende test av just den typ av köksapparat som du är ute efter. Resultatet i testerna kan ge dig en bra vägledning inför ditt beslut.