Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bosch MCM3201B Bosch MCM3110W OBH Nordica Double Force Kenwood FDP300WH Kenwood FDM307SS Bosch MC812S820

Matberedare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Matberedare

Här hittar du Elons breda sortiment av matberedare från många kända varumärken. En matberedare hjälper dig med matlagningen, oavsett om du vill riva eller hacka så du spar tid och gör matlagningen till ett nöje.

Med hjälp av en matberedare kan din matlagning gå mycket snabbare och du får ett jämnt och bra resultat. Tack vare de tillbehör som kommer med din matberedare får du en väldigt flexibel hjälp i köket.

Anpassad för effektiv matlagning

Att förbereda mat kan ta lång tid om du ska hacka, riva eller vispa många ingredienser. Tar du hjälp av din matberedare går det istället på ett litet kick. Dessutom kan du diska de flesta tillbehör och delar i diskmaskin, vilket gör hanteringen ännu lättare.

Enkel att använda

En matberedare är enkel att använda och det finns tillbehör och program anpassade för det mesta sysslorna i köket. Med många matberedare kan du till och med mala dina kryddor eller ditt kaffe, beroende på vilka funktioner och tillbehör din matberedare.

Matberedare för alla kök och smaker

En matberedare är en perfekt hjälp i köket när du vill laga din mat från grunden. Det finns matberedare i olika storlekar och utseenden och med många olika funktioner.

Hos oss på Elon kan du hitta både de lite enklare basmodellerna av matberedare och de mer avancerade med fler än 20 funktioner. Vid varje produkt har vi samlat mycket information under produktbeskrivningen. Allt för att göra det lättare för dig att jämföra olika matberedare, så att du hittar den variant som passar just dig.

Läs också