Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

OBH Nordica OPTIGRILL BORDSGRILL OBH Nordica Optigrill+ Black snacking tray

Elgrillar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Elgrillar

Elgrill är ett smart alternativ för dig som vill grilla året runt. Med en elgrill kan du till och med grilla din mat inomhus. Om du föredrar att grilla utomhus kan en grill på stativ vara ett bra alternativ för dig. En elgrill kan du också ha nytta av under båt- eller campingsemestern. Välj den variant som passar dig bäst.

Eftersom det inte blir lika mycket matos av en elgrill som när du använder en grill med kol eller gasol, går det bra att använda en bordsmodell inomhus. För dig som bor i lägenhet och som vill använda din grill på balkongen, är en elgrill ett perfekt alternativ. Se bara till att först höra med din fastighetsägare om vad som gäller i ditt fall.

Enkel tillagning och rengöring med grill

De kanske främsta fördelarna med en elgrill är att den snabbt blir varm och att du lätt kan reglera temperaturen under tiden du använder din grill. Med en elgrill tillagar du din mat snabbt och hälsosamt. Och det finns ingen risk att maten bränner fast på din grill. De flesta elgrillar har nämligen en non-stick yta som gör att maten aldrig fastnar. Resultatet blir alltid perfekt utan att du behöver tillsätta fett på din grill.

De flesta modeller är utrustade med grillplattor som du enkelt rengör och du kan till och med diska dem i diskmaskin om du vill.

Bordsmodell för perfekt grillad mat

Välj en grill med lock där du kan grilla på båda sidor samtidigt. Perfekt för att till exempel grilla baguette eller när du vill värma ditt hamburgerbröd. Gillar du att grilla fisk? Då kanske du vill titta närmare på en grill med både stekhäll och grilldel.

Väljer du en grill med uppvärmningsfunktion kan du tina din mat först eller använda funktionen till att hålla maten varm.

Grill med stativ för bra arbetshöjd

För dig som vill ha en elgrill med liknande funktioner som en kol- eller gasolgrill, kan vi tipsa om en grill med stativ. Stativet ger en bra arbetshöjd och har plats för grilltång eller andra grillverktyg.