Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Smeg TSF01CREU Smeg TSF01RDEU Smeg TSF01WHEU Dualit Toastgaller Lite 2-pack Smeg TSF03WHEU Braun HT450WH Multiquick 3 OBH Nordica Manhattan Creme 2270 Smeg TSF01BLEU Smeg TSF02RDEU Braun HT450 Multiquick 3 Smeg TSF01SSEU OBH Nordica 2267 OBH Nordica 2269 Bosch TAT6A113 OBH Nordica 2232 Smeg TSF02BLEU Bosch TAT6A111 Smeg TSF03SSEU Smeg TSF02WHEU Smeg TSF02PGEU Smeg TSSR01 Elvita CBR2204S OBH Nordica Manhattan Steel 2268 Smeg TSF01PGEU Electrolux EAT7700

Brödrostar

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Brödrostar

Här hittar du många olika varianter av brödrostar – från den enklaste varianten till den mer avancerade och lite dyrare med ett flertal smarta funktioner. Välj den prisklass och modell som passar dig och din smak.

Brödrost är en av de elektriska köksapparater som de flesta av oss har hemma. Med en brödrost kan du inte bara få nyrostat bröd, med vissa modeller kan du också värma eller tina andra typer av bröd som bagels, korvbröd eller bullar.

Praktiska tips om din brödrost

Det finns några saker det kan vara bra att tänka på innan du gör ditt val av brödrost. Är ni många i hushållet kan det vara bra att välja en brödrost med hög effekt eller en modell där du kan rosta fyra brödskivor samtidigt.

För att du ska slippa bränna dig när du tar upp brödskivorna efter rostningen, har vissa modeller en funktion där brödet lyfts upp en liten extra bit. Funktionen kallas High rise. Kan vara extra bra om du vill låta dina barn rosta sitt bröd själva.

Tänk också på var du kommer att placera brödrosten när du ska använda den. Är kontakten placerad nära eller långt bort från brödrosten? Kontrollera så att du inte köper en brödrost med för kort, eller för lång, sladd.

Håll koll på smulorna

I en brödrost samlas det alltid brödsmulor efter att du rostat ditt bröd. För att enkelt få bort smulorna och minska risken för att det luktar illa av brända brödsmulor, finns det på de flesta modeller en löstagbar smulbricka. Om du tömmer den efter varje rostning slipper du enkelt den brända lukten.

Handdiska gärna smulbrickan då och då, så håller den sig fräsch en lång tid framöver. Se bara till att den är ordentligt torr innan du sätter tillbaka den i brödrosten.

Från standard till lyx

Du kanske har ont om utrymme och kommer att ha brödrosten framme även när du inte använder den? Då kanske utseendet och designen är minst lika viktig för dig som hur bra brödrosten rostar ditt bröd?

Eller vill du ha en brödrost som helt enkelt gör det den ska, nämligen rostar ditt bröd, men som du inte kommer att använda till något annat? Oavsett vilka önskemål du har, så hittar du säkert en brödrost som passar dig här – vi har allt från den enklaste modellen till den mer avancerade och lyxiga varianten.