Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Rörets 9735 Rörets 2340 Rörets 2943 Rörets Sussi OBH Nordica 2010 Rörets 9660-00130 Rörets Överdrag Mary Rörets Överdrag Fanny Rörets Strykbord Sevilla Connect Rörets Överdrag Drop Stop Rörets Torkstativ Triple Rörets Torkstativ Compakt Tefal Tweeney 2-in-1 Tefal Access Steam Minute Philips GC362/80 Philips GC524/60

Tillbehör klädvård

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Tillbehör klädvård

Här hittar du ELON:s produkter för klädvård. Välj bland smidiga och smarta strykjärn, ångstationer och tillbehör som håller dina kläder snygga och hållbara länge.

I vårt sortiment hittar du mängder av produkter som hjälper dig att förenkla din klädvård. Med våra strykjärn och ångstationer blir dina kläder skrynkelfria. Och om du behöver tillbehör för tvättstugan har vi strykbrädor, överdrag, torkställningar med mera i vårt sortiment för klädvård.

Var rädd om dina kläder

Våra strykjärn och ångstationer tar enkelt och effektivt bort rynkor och veck på dina kläder skonsamt. Ju mer noggrann du är med hur du tvättar, torkar och underhåller dina kläder – desto längre håller dem. Med våra produkter blir din klädvård enklare.

Består din garderob mest av skjortor och blusar? Då kan du ha nytta av ett strykjärn med knappskåra. Med den typen av strykjärn blir din klädvård enklare, samtidigt som du får ett snyggt strykresultat.

Har du många kläder i känsliga material som ull, silke, kashmir eller polyester? Då är en ångstation ett bra val för dig. Med en ångstation kan du göra din klädvård av känsliga material till ett enkelt och roligt jobb!

Tillbehör för klädvård

Ont om hängyta i tvättstugan eller garderoben? I vårt sortiment för klädvård hittar du torkställningar och galgar så du får ordning på dina kläder. Våra torkställningar är mobila så du kan enkelt flytta dem mellan tvättstugan, extrarummet eller utomhus.

Börjar strykbrädan sjunga på sista versen? Vi har smidiga och väldesignade strykbrädor från bland annat Rörets som hjälper dig med din klädvård.

Noppor i favoritbrallorna? Köp en noppborttaggare så är de ett minne blott! En noppborttagare är ett smart tillbehör som förbättrar din klädvård och får dina kläder att se nya ut.