Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Tefal Access Steam Minute Electrolux EDB6150 Philips GC3929/64 Philips GC2676/20 Tefal Pumpstation Fasteo 5,2 bar Philips GC2998/80 Bosch TDA3024210 Bosch TDA2630 Bosch TDA1024210 Braun TS525A TexStyle 5 Bosch TDI902431E Tefal Tweeney 2-in-1 Tefal Easygliss Philips GC4909/60 Philips GC4556/20 Electrolux EDB1740LG Philips GC2145/20 Philips GC7933/30 Tefal Steamer Access Steam Care Tefal Steamer Tweeny Nano Tefal Ångstation Express Compact Tefal Ångstrykjärn Ultimate Pure B

Strykjärn & steamers

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Strykjärn & steamers

Letar du efter strykjärn eller ångstation? Här kan vi erbjuda strykjärn i alla prisklasser och med många smarta funktioner som gör din strykning så mycket lättare. Välj strykjärn med självrengöring, ergonomiskt handtag, automatisk ångsensor eller vertikal ånga. Vi har strykjärn för alla behov och alla typer av textilier, även de mest känsliga. Välj det strykjärn som passar din klädgarderob bäst. Är du orolig över att du ska glömma att stänga av ditt strykjärn? Då kan ett strykjärn med automatisk avstängning vara ett bra alternativ för dig.

En ångstation/steamer passar dig som stryker mycket och som vill att det ska gå både fort och lätt. Vi har ångstationer i alla prisklasser och med varierande funktioner. Du hittar såväl mindre kraftfulla ångstationer till större modeller av lättburna strykstationer.

Strykjärn för alla smaker

Hos oss på Elon kan du hitta såväl enklare och lite mindre strykjärn som fungerar bra att ta med sig på resan som större och mer avancerade modeller. Stryker du många skjortor och blusar kan ett strykjärn med knappskåra vara ett bra alternativ. Har du kläder i känsligt tyg finns det strykjärn anpassade för det också.

Ett riktigt bra strykjärn gör det lite roligare

Du kanske inte tycker att stryka kläder är det roligaste som finns? Men med ett bra strykjärn kan vi lova att det blir mycket lättare och enklare. Se till att köpa en strykjärn som har precis de funktioner som du tycker behövs för att underlätta strykningen. Med rätt strykjärn kommer du få bra resultat utan att behöva ägna så mycket tid åt din strykning.

Moderna strykjärn med smarta funktioner

Det har hänt mycket med strykjärn de senaste åren. Många strykjärn är ergonomiskt utformade och har förbättrad ångfunktion. Bland alla smarta funktioner hittar du bland annat antikalksystem, vertikal ångfunktion, droppstoppstystem och automatisk säkerhetsavstängning.

Ångfunktion och vattenbehållare

Innan du väljer strykjärn kan det vara bra att ta en titt på hur undersidan och stryksulan ser ut. Beroende på utformningen av hålen kommer strykjärnet att släta ut tyget olika bra. För jämnt och bra resultat ska ångan spridas över hela tyget och inte bara punktvis.

Har du många plagg som ska strykas och stryker du mycket varje gång? Då är storleken på vattenkärlet viktig. Med ett stort och rymligt vattenkärl slipper du avbryta mitt i strykningen bara för att fylla på vatten.

Ångstation/steamer

Det har hänt mycket sedan de allra första ångstationerna kom ut på marknaden. En ångstation är idag lika liten och smidig som ett vanligt strykjärn. Och en ångstation är också lika lätta att använda som ett vanligt ångstrykjärn, men är betydligt mer effektivt och snällare mot dina kläder. Det finns även handsteamers som är ännu mindre och som du kan ta med på resan.

Så här fungerar en ångstation

Det är med hjälp av kraftig ånga som du med en ångstation snabbt tar bort rynkor och veck på dina kläder. Ångan tränger snabbt och effektivt in i textilfibrerna och du får ett skrynkelfritt resultat på en gång.

Har du många skjortor eller blusar är en ångstation perfekt, eftersom du enkelt får kragar och manschetter fria från veck och rynkor utan att slita på tyget.

Köp en smart ångstation

Vill du ha extra smidig och enkel strykning, kan du välja en ångstation som automatiskt anpassar mängden ånga och temperatur efter tygets kvalitet. Du får ett perfekt resultat varje gång med minimal ansträngning och utan att du behöver ändra något på inställningarna.

Har du många kläder av känsliga material som ull, silke, kashmir eller polyester? Då är en ångstation perfekt. Du får nämligen även de mest ömtåliga strykbara tygerna skrynkelfria snabbt och enkelt, utan minsta risk för att bränna sönder tyget.

De flesta ångstationer är självrengörande, så du behöver aldrig oroa dig för att det bildas kalk i din ångstation. Oroar du dig för att du kanske kommer glömma bort att stänga av din ångstation efter att du använt den? Välj då en modell med automatiskt avstängningsfunktion.