Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bosch TDA2630 Bosch TDI902431E Bosch TDA1024210 Bosch TDA3024210 Bosch TDA30EASY Braun TS525A TexStyle 5 Braun TS765A Tefal Easygliss Auto-off Electrolux EDB6150 Electrolux EDB5230 Tefal Turbo pro anti-calc Philips GC2998/80 Philips GC3920/24 Philips GC2676/20 Philips GC1440/20 Electrolux EDB1740 Philips GC3929/64 OBH Nordica Autosteam

Strykjärn

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Strykjärn

Letar du efter strykjärn? Här kan vi erbjuda strykjärn i alla prisklasser och med många smarta funktioner som gör din strykning så mycket lättare. Välj strykjärn med självrengöring, ergonomiskt handtag, automatisk ångsensor eller vertikal ånga.

Vi har strykjärn för alla behov och alla typer av textilier, även de mest känsliga. Välj det strykjärn som passar din klädgarderob bäst. Är du orolig över att du ska glömma att stänga av ditt strykjärn? Då kan ett strykjärn med automatisk avstängning vara ett bra alternativ för dig.

Strykjärn för alla smaker

Hos oss på Elon kan du hitta såväl enklare och lite mindre strykjärn som fungerar bra att ta med sig på resan som större och mer avancerade modeller. Stryker du många skjortor och blusar kan ett strykjärn med knappskåra vara ett bra alternativ. Har du kläder i känsligt tyg finns det strykjärn anpassade för det också.

Ett riktigt bra strykjärn gör det lite roligare

Du kanske inte tycker att stryka kläder är det roligaste som finns? Men med ett bra strykjärn kan vi lova att det blir mycket lättare och enklare. Se till att köpa en strykjärn som har precis de funktioner som du tycker behövs för att underlätta strykningen. Med rätt strykjärn kommer du få bra resultat utan att behöva ägna så mycket tid åt din strykning.

Moderna strykjärn med smarta funktioner

Det har hänt mycket med strykjärn de senaste åren. Många strykjärn är ergonomiskt utformade och har förbättrad ångfunktion. Bland alla smarta funktioner hittar du bland annat antikalksystem, vertikal ångfunktion, droppstoppstystem och automatisk säkerhetsavstängning.

Ångfunktion och vattenbehållare

Innan du väljer strykjärn kan det vara bra att ta en titt på hur undersidan och stryksulan ser ut. Beroende på utformningen av hålen kommer strykjärnet att släta ut tyget olika bra. För jämnt och bra resultat ska ångan spridas över hela tyget och inte bara punktvis.

Har du många plagg som ska strykas och stryker du mycket varje gång? Då är storleken på vattenkärlet viktig. Med ett stort och rymligt vattenkärl slipper du avbryta mitt i strykningen bara för att fylla på vatten.