Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Philips GC6830/20 Laurastar Lift Original Red Laurastar Lift Plus Ultimate Black Tefal Pro express care Tefal Pro Express Manual Tefal Pumpstation Fasteo 5,2 bar

Ångstationer

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info

Visar av produkter

Ångstationer

Här hittar du vårt utbud av ångstationer. En ångstation passar dig som stryker mycket och som vill att det ska gå både fort och lätt. Vi har ångstationer i alla prisklasser och med varierande funktioner. Du hittar såväl mindre kraftfulla ångstationer till större modeller av lättburna strykstationer.

Det har hänt mycket sedan de allra första ångstationerna kom ut på marknaden. En ångstation är idag lika liten och smidig som ett vanligt strykjärn. Och en ångstation är också lika lätta att använda som ett vanligt ångstrykjärn, men är betydligt mer effektivt och snällare mot dina kläder.

Så här fungerar en ångstation

Det är med hjälp av kraftig ånga som du med en ångstation snabbt tar bort rynkor och veck på dina kläder. Ångan tränger snabbt och effektivt in i textilfibrerna och du får ett skrynkelfritt resultat på en gång.

Har du många skjortor eller blusar är en ångstation perfekt, eftersom du enkelt får kragar och manschetter fria från veck och rynkor utan att slita på tyget.

Köp en smart ångstation

Vill du ha extra smidig och enkel strykning, kan du välja en ångstation som automatiskt anpassar mängden ånga och temperatur efter tygets kvalitet. Du får ett perfekt resultat varje gång med minimal ansträngning och utan att du behöver ändra något på inställningarna.

Har du många kläder av känsliga material som ull, silke, kashmir eller polyester? Då är en ångstation perfekt. Du får nämligen även de mest ömtåliga strykbara tygerna skrynkelfria snabbt och enkelt, utan minsta risk för att bränna sönder tyget.

De flesta ångstationer är självrengörande, så du behöver aldrig oroa dig för att det bildas kalk i din ångstation. Oroar du dig för att du kanske kommer glömma bort att stänga av din ångstation efter att du använt den? Välj då en modell med automatiskt avstängningsfunktion.

Bäst i test

Vill du vara säker på att du får en riktigt bra ångstation, kan du hålla utkik efter resultat i oberoende tester. Flera av ångstationerna i vårt utbud har fått bäst i test och har också topptestats.