Laddar...

Hjälp att putsa fönstren

Vi på Elon är nog inte ensamma om att tycka att det mesta blir roligare när vi får använda oss av ny teknik. Det som förut var pest och pina har nu blivit en rolig sysselsättning. Det enda som har förändrats är att vi fått ett stycke elektronik i handen. Visst, det blir enklare och resultatet blir bättre men enligt oss är den främsta anledningen att det faktiskt blir roligare att tvätta fönster.

Vi pratar naturligtvis om fönstertvättar, en smidig lösning som ger skinande rena fönster på ett ögonblick. Du slipper randiga fönster och droppande skrapor. Den senaste generationens fönstertvättar suger upp det smutsiga vattnet innan det har börjat droppa. Dessutom är det mycket hygieniskt eftersom du aldrig behöver komma i direktkontakt med den smutsiga vätskan.

Användningsområden

Förutom att använda fönstertvätten på fönster och speglar går det utmärkt att även rengöra bilrutan, kaklet i badrummet samt bordsskivor av glas eller sten.

Tvätta fönstren i tre steg

  1. Börja med att fukta fönstren genom att använda sprayflaskan innehållandes vatten och en droppe diskmedel eller klassisk fönstertvätt

  2. Använd mikrofiberduken för att fördela vätskan på fönstret samt för att gnugga bort fläckar och orenheter

  3. Sug upp vätskan genom att dra fönstertvätten från toppen till botten på fönstret. Skinande rena fönster utan spill, droppar eller ränder 

 

Spraya, gnugga och sug upp vätskan.

Relaterade produkter

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här