Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Tandborstbytardagen

Tandborstbytardagen


Den 13 februari är det Tandborstbytardagen. Vi vill dock avråda skarpt från att byta tandborste med någon annan. Dagen är skapad som en påminnelse om att du bör byta ut din tandborste minst en gång per kvartal.

Byt minst var tredje månad

Även om din tandborste inte ser sliten ut så är det ändå dags att byta ut den efter 2-3 månader. Den drar ju nämligen till sig ohälsosamma bakterier också. Vi har eltandborstar och tillhörande borsthuvud från flera kända varumärken.

Förvaring av tandborsten

Förvara tandborsten i en mugg en bit från både handfat och toalettstol. Detta för att skydda den mot toalettbakterier, smutsvatten från handfatet, svamp och stafylokocker.
Ställ alltid borsten uppåt, så att den lufttorkar. Ställer du den med borsten nedåt eller förvarar den tätt i fodral eller tätt skåp kan det lätt börja växa svamp i stråna.
Låt tandborsten stå ensam i muggen, aldrig tillsammans med andra borstar som den vidrör.

Släng inte tandborsten

Bara för att du byter ut din gamla tandborste mot en ny behöver du inte kasta den. Använd den istället att städa med. Den är perfekt för att göra rent svåråtkomliga utrymmen som exempelvis kakel- och klinkerfogar, runt toasitsens fästen och runt kranen vid handfatet.
Kranen och handfatet kan du göra rent genom att ta lite salt på tandborsten. Det tar bort fett och avlagringar.Saker att beakta vid köp av en Oral-B eltandborste
När ska jag byta ut borsthuvudet på min Philips Sonicare-tandborste?
Tandhygienisten berättar varför eltandborste är bäst

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa