Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Spisar från Smeg

Spisar från Smeg

2017-11-08 

Smeg är det italienska vitvaruföretaget som gjort sig kända för vitvaror och hushållsmaskiner med retrokänsla. Men Smeg är så mycket mer. Företaget grundades i norra Italien 1948 och är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet genom att tillverka spisar. Smeg har en italiensk identitet med passion för hemmet där köket alltid är hemmets hjärta.
 

Kombination av design och teknologi

Med Smeg behöver du inte kompromissa med varken design eller funktion. För Smeg är spisen en inredningsdetalj lika mycket som en vitvara som ska få ta plats och vara en del av kökets inredning. 

 


 

Pontus Frithiof och Smeg

Pontus Frithiof är en svensk kock, krögare och entreprenör men också Smegs produktambassadör. Pontus och Smeg har många beröringspunkter vilket märks i deras gemensamma sätt att se på innovation och funktionella produkter av hög kvalitet med förstklassig design och lång hållbarhet.
– Köket är verkligen hjärtat i mitt hem, och en naturlig samlingsplats! Jag har ett stort kök som är en social yta där jag kan laga mat samtidigt som jag umgås med familj och vänner. Eftersom jag brinner för matlagning och mycket tid spenderas vid spisen är detta otroligt viktigt för mig, berättar Pontus Frithiof.

Precis som företaget Smeg, anser Pontus är spisen är en av de viktigaste produkterna i köket som inte bara behöver vara funktionell utan även ha en tilltalande design.
– Som kock behöver jag ofta förbereda flera rätter samtidigt på olika temperaturer och då är dubbelugnarna i Smegs spisar helt perfekta. Ugnarna har jämn värme så att maten gräddas jämnt. Min ultimata spis måste det otvivelaktigt gå att få bra värme i, gärna snabbt, den måste även gå att finjustera som en gammaldags gaslåga. Sedan går det inte att sticka under stol med att den måste vara snygg! Smegs spisar kombinerar hög kvalitet och förstklassig design och är med andra ord kompletta för mig och matchar mina matlagningsbehov och min inredningsstil, forsätter Pontus.
 

Smeg hos Elon

Hos Elon hittar du ett antal spisar från Smeg. Det de alla har gemensamt är deras förstklassiga men samtidigt enkla design samt att de alla är försedda med induktion och har en rymlig ugn.

 

Smeg spis SSK60IMX8

Med den här spisen inreder du köket i italiensk design av högsta kvalitet. Det är en gedigen 60 cm bred spis med induktionshäll och en rejäl ugn på hela 70 liter som bland annat har funktionerna varmluft och grill – vilket gör att det går både fort och är enkelt att laga mycket mat.

Ugnen är försedd med en elektronisk timer som har automatisk start och avstängning. Tack vare Ever clean-emaljen i kombination med rengöringsprogrammet med ånga är ugnen enkel att rengöra.

När du köper den här spisen får du alltid 5 års garanti.

Läs mer om SSK60IMX8 »

Smeg spis SPSK60IX9

Det här är en spis för dig som har tröttnat på att rengöra ugnen. Pyrolysrengöringen ser till att din ugn blir helt ren utan att du behöver anstränga dig. Ugnen värms upp i hög temperatur och förbränner smuts, fett och matrester till aska. Sen behöver du bara torka ur den överflödiga askan med en trasa. 

Spisen har en induktionshäll med fyra zoner, som gör att det alltid går snabbt att koka upp vattnet eller steka på en biff. Ugnen är försedd med 10 ugnsfunktioner, bland annat över- och undervärme, varmluft och grill.

När du köper den här spisen får du alltid 5 års garanti.

Läs mer om SPSK60IX9 »

Smeg spis CSK92IPX9

Unik spis med det stora extra. Spis i rostfri design som är 90 cm bred med dubbla ugnar och en effektiv induktionshäll. Digital display med elektronisk programfunktion för automatisk start och avstängning samt koktidsalarm.

Hällen har fem zoner med nio effektnivåer. Tack vare att den är utrustad med induktion värms kokkärlet upp snabbt och du riskerar inte att bränna dig. Dessutom bränner inte eventuella överkok fast.

Den stora ugnen på hela 70 liter är försedd med pyrolysrengöring som gör det enkelt att hålla ugnen ren. Den har tio funktioner och temperaturen kan justeras mellan 50–280°C. Den lilla ugnen har en volym på 35 liter och har fem funktioner.

Läs mer om CSK92IPX9 »

Smeg spis C92IPBL9

Den här svarta spisen från Smeg är utöver det vanliga. Inte bara är den en inredningsdetalj som tar sin plats i köket. Den är även fullt utrustad med alla praktiska funktioner du kan tänka dig.

Induktionshällen har fem värmezoner som alla är utrustade med turbofunktion som höjer effekten för snabbare uppvärmning och nio effektnivåer för varje zon.

En stor ugn som rymmer 70 liter och har effektiv pyrolysrengöring som gör ugnen enkel att hålla ren. Ugnen har tio funktioner, fem tillagningsnivåer och temperaturen kan justeras mellan 50–280°C. Den lilla ugnen har 35 liters volym och 4 enklare funktioner.

Läs mer om C92IPBL9 »

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info