Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Robotdammsugare

Robotdammsugare

2015-04-13

 
Om vi räknar på att en vuxen människa i snitt dammsuger under 30 minuter varje vecka. Det innebär 2 timmar i månaden, 26 timmar om året. Visst finns det både många roligare och mer intressanta saker att göra under 26 timmar varje år?
 

Mer tid över till annat

Med en robotdammsugare får du mer tid över till annat. Varför inte träffa vänner, lära dig spela ett instrument, träna eller ligga helt still i soffan med en god bok?

Hos Elon hittar du flera varianter av robotdammsugare med olika funktioner. Gemensamt för dem alla är att du själv slipper dammsuga dina golv och att robotdammsugaren snabbt och enkelt tar sig fram över större ytor och mindre hinder.
 

Praktiska funktioner

En praktisk funktion är att du kan tidsinställa dammsugaren så att den alltid städar när det passar familjens schema, exempelvis när ni alla är på jobbet eller i skolan. Att komma hem till ett nystädat hem en vanlig onsdag är vardagslyx på hög nivå.

Flera av våra robotdammsugare är även utrustade med en moppfunktion som är en dammabsorberande mopptillsats vilken automatiskt torkar av golven under städningens gång. Vilket betyder att du aldrig behöver tänka på om eller när golven ska rengöras.

 

Här kan du hitta alla våra robotdammsugare » 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa