Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori QuickDrive

QuickDrive

2018-04-06


Nu kan du få mer tid över till annat. Detta genom att tvätta dina kläder lika rena men på halva tiden. Allt är möjligt med nya Samsung QuickDrive.
 

Tvättar lika rent – på halva tiden

Det här är för dig som vill ägna mindre tid till att tvätta. Den nya tvättekniken QuickDrive halverar tvättiden utan att kompromissa med resultatet. Hemligheten är effektivare tvätt- och sköljmetoder samt en ny trumma som reducerar centrifugeringstiden.
 

Den skonsamma trumman består av en huvudtrumma som är försedd med en bakplatta som rör sig, i samma eller motsatt riktning från huvudtrumman. Därmed blir vattenflödet i trumman mer effektivt och tvättmedlet tränger djupare in i tyget och du får ett utomordentligt tvättresultat på kortare tid.

  

 

 

Din egna, personliga tvättexpert

Tvättmaskiner med QuickDrive kan kopplas upp mot WiFi så att du kan styra och övervaka tvätten via en app i din smartphone. I appen hittar du Q-Rator som har flera smarta funktioner som gör tvättandet smidigare.
 

Där hittar du din egna, personliga tvättexpert som rekommenderar de mest passande tvättprogrammen för din tvätt. Du kan enkelt ställa in när tvätten ska vara klar så att det passar din vardag. Dessutom finns en praktisk och snabb felsökningstjänst som identifierar eventuella problem hos din tvättmaskin.

 

Utmärkt tvättresultat, minsta möjliga ansträngning

Auto Optimal Wash hjälper till att tvätta dina kläder på ett så optimalt sätt som möjligt, samtidigt som du behöver anstränga dig så lite som möjligt. Här kan du se hur.

 

Maskinen väger tvätten för att bedöma hur mycket som finns i trumman.

Utifrån mängden tvätt tillsätts optimal vattenmängd.

Den patentskyddade sensorn fastställer smutsighetsgraden på tvätten.

Det automatiska doseringssystemet säkerställer rätt mängd tvätt- och sköljmedel.Rent i lägre temperaturer

Med ecobubble-tekniken blandas tvättmedlet med vatten och luftbubblor innan det når kläderna. Tekniken gör att tvättmedlet löses upp och skapar ett skum som enklare tränger in i kläderna. Vilket gör att du kan få ett rent resultat även i lägre temperaturer.
 
 
 

Få en andra chans

En tvättmaskin med AddWash ger dig en andra chans om du exempelvis glömt att lägga i en strumpa i maskinen. Med AddWash kan du enkelt lägga in plagg under pågående tvätt. Pausa tvättprogrammet och öppna luckan. Det är även möjligt att lägga i plagg som du endast önskar skölja eller centrifugera.
 

 

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info