Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori LED-systemet Connect

LED-systemet Connect

2017-12-20

 
LED-systemet Connect från Markslöjd är ett energisnålt belysningssystem som du enkelt kan bygga ihop själv så att det passar dina behov. Belysningen har flera praktiska användningsområden, den kan bland annat användas i köket som bänkbelysning, i bokhyllan, i garderober eller skåp och lådor. Bara din fantasi sätter gänser.
 

LED-listerna finns i tre olika längder för största möjliga flexibilitet. Du kan blanda olika längder i ditt system eftersom varje diod lyser lika starkt. Listerna lyser med ett behagligt varmvitt ljus och har en spridningsvinkel på 120 grader. Det finns raka och 90 graders skarvkopplingar om du vill bygga ihop skenorna.
 

 
Börja med att mäta upp vilken och hur många av de olika längderna du behöver när du ska planera för ditt LED-system. Välj sedan drivdon efter det val av lister du har gjort. Du kan välja om du vill styra din belysning via en strömbrytare, dimmer eller IR-sensor.
 

Här kan du läsa mer om LED-systemet Connect.

 

 

 

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info