Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Hjälp att välja grill

Hjälp att välja grill

2014-05-08

Det finns några olika typer av grillare. Den traditionsenliga kolgrillaren, den moderna och funktionella gasolgrillaren samt elgrillaren som p g a olika förutsättningar inte kan grilla med öppen låga.

Den traditionsenliga kolgrillaren

Att grilla är för kolgrillaren en ritual som är lika viktig som resultatet. Att tända grillen, tillaga tillbehören, invänta den perfekta glöden, grilla maten och äta den ute i kvällssolen. Dessutom vill kolgrillaren ofta ha det som hen alltid har haft det. Grillaren är duktig på att grilla med kol och tycker att det ger karaktäristisk smak och rätt känsla. Kol och briketter är dessutom enkelt att få tag på om det mot förmodan skulle ta slut precis när grillaren ska lägga steken på gallret.

En kolgrill är allt som oftast billigare i inköp än en gasolgrill och är både enklare att ta fram och ställa tillbaka i förrådet, vilket passar den ordningsamme kolgrillaren. Det medför även mindre slitage på grillen eftersom den inte står ute i regn och rusk lika ofta och grillen kommer vara lika fin år efter år.

Läs mer om kolgrillar    


Den moderna och funktionella gasolgrillaren

Gasolgrillaren har inte tid att vänta på att någon glöd ska bli askgrå, hen vill börja grilla efter max 10 minuter. I det långa loppet är det mer ekonomiskt med en gasolgrill eftersom det beräknat på grilltillfälle blir billigare med gasol, vilket gasolgrillaren gärna påpekar för sina vänner.

Eftersom det är enkelt att justera effekten med en gasolgrill blir maten alltid perfekt tillagad. Inga brända kanter eller råa kycklingfiléer. Dessutom blir det mindre smuts och aska med en gasolgrill, vilket passar gasolgrillaren bra eftersom hen inte vill lägga ner mer tid än nödvändigt vid grillen. De många brännarna ger möjlighet att laga mat på flera temperaturer samtidigt. Kött, grönsaker och sås i en salig blandning. Dessutom är det enkelt att även tillaga efterrätten direkt på grillen.

Läs mer om gasolgrillar   


Bubblare – elgrillaren

En person som grillar på en elgrill är inte i lika hög grad ett karaktärsdrag utan det beror i de flesta fall på yttre förutsättning. Elgrillen passar dem som grillar på balkongen eller vill grilla året om då den enkelt kan användas inne i köket under de kalla månaderna.

Även den miljömedvetne grillaren väljer elgrillen eftersom det är det mest miljövänliga alternativet.

Läs mer om elgrillar
 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa