Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Family Hub – Hemmets nya mittpunkt

Family Hub – Hemmets nya mittpunkt

2017-06-29
 
Family Hub är ett spektakulärt kyl-/frysskåp från Samsung som är försett med en stor touchskärm på utsidan av skåpdörren. Touchskärmen låter dig ha koll på dina matvaror, kommunicera med familjen och underhålla dig och dina gäster.
 

Dela familjemedlemmarnas kalendrar på kylskärmen, så att ni aldrig missar en aktivitet. Ni kan även skicka foton och meddelanden till Family Hub från era telefoner eller tvärtom. Förgyll matlagningen genom att spela musik ur kylskåpets högtalare, läsa recept eller spegla TV-program direkt på skärmen. Det är inte så konstigt att Family Hub är hemmets nya mittpunkt.

 

Se kylskåpets innehåll i telefonen

Family Hub har tre kameror på insidan av kylskåpet som tar bilder på dina livsmedel så att du, i din telefon, kan se vad som behöver handlas på vägen hem. Det är även möjligt att skapa shoppinglistor direkt på kylskärmen för att vara säker på att du inte missar något i affären. Kamerorna tar bilder varje gång kylskåpsdörren stängs, bilder som du sedan kan se i din telefon, nästan som att öppna kylskåpet i din telefon.

Streama musik i högtalarna

Tack vare kylskåpets högtalare kan du lyssna på radio eller din favoritmusik när du är i hemmets hjärta – köket. Streama musiken från din telefon eller dator via Bluetooth eller Spotify Connect till kylskåpets högtalare – enklare än så kan det inte bli. 
 
 

Surfa och se på TV

Skåpets stora skärm är optimal för att surfa fram ditt älsklingsrecept på nätet eller för att spegla din Samsung Smart TV på skärmen så att du kan titta på ditt favoritprogram samtidigt som du lagar mat eller äter middag.

Samla familjens aktiviteter

Dela alla familjemedlemmars kalendrar, inköpslistan, skicka foton och skriv anteckningar direkt på Family Hub eller från era telefoner. Genom att dela kalendrar på kylskåpsskärmen håller ni enkelt koll på allas aktiviteter och vet var alla i familjen håller hus. Det är även möjligt att skicka foton och meddelanden till skärmen från era telefoner eller tvärtom. 

Smarta hemmet

Håll koll på alla dina Samsung-produkter via Family Hub. Med Family Hub kan du övervaka och kontrollera dina övriga Samsung-produkter. Exempelvis kan du få du meddelande på kylskåpsskärmen när din smarta tvättmaskin eller torktumlare är färdig.

 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa