Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Dags att tänka nytt!

Dags att tänka nytt!

2017-08-25 

En tvättmaskin och en tvätt/tork-kombi

Den främsta fördelen med att välja en tvättmaskin och en tvätt/tork-kombi är att du kan tvätta två maskiner åt gången, perfekt för dig med barn. Hos de flesta är det tvättmaskinen som används mest och torktumlaren används mer sporadiskt, därför kan det vara smart att alltid kunna tvätt två maskiner åt gången.

Vill du både tvätta och torka din tvätt kan maskinen tvätta och torka i ett svep utan att du behöver lasta om eller starta maskinen igen.

 

Två kombinerade kyl- och frysskåp

Det finns flera anledningar till att välja två kombinerade kyl- och frysskåp istället för en separat kyl och en separat frys. För det första – det är enklare att hålla ordning – ha till exempel alla frukostprylarna i en av kylarna och resten i den andra. På så sätt är det enklare att hitta vad du söker.

För det andra, du får mer plats för kylvaror och om du dessutom väljer kyl-/frysar som är 2 meter höga ryms det väldigt mycket mat. Du slipper även böja dig ner i tid och otid, eftersom att alla kylvaror är i midjehöjd eller högre.  

 

Två diskmaskiner

Att ha två diskmaskiner är kanske något som många drömt om – om du är i färd med att byta kök, fundera en extra gång om det inte är nu du ska kosta på dig att ha två diskmaskiner.

Med två diskmaskiner i köket finns det aldrig någon ursäkt att inte ställa in i diskmaskinen. Ha ren disk i den ena och smutsig i den andra, då slipper du plocka in prylarna i skåpen som du använder varje dag och du får en ren diskho.

 

En tvätt/tork-kombi

En tvätt/tork-kombi är perfekt för dig som exempelvis bor i lägenhet och har en tvättmaskin i badrummet. Med en kombinerad tvätt/tork har du möjlighet att både tvätta och torka i maskinen och du slipper ha massa hängande tvätt överallt hemma.

Det är även möjligt att tvätt och torka i ett svep, och vare sig lasta om eller starta ett nytt program. Exempelvis kan du lasta in din smutsiga tvätt i maskinen på kvällen och vakna till ren och torr tvätt på morgonen.

 

En ugn och en häll

Att ha en spis i köket är klassiskt och väljs ofta slentrianmässigt. Om du istället för att investera i en ny spis väljer en separat ugn och en separat häll får du större valmöjlighet. Med en separat ugn och häll kan du mer specifikt få de funktioner som du får användning för istället för att välja en paketlösning.

För dig som lagar mycket mat finns möjligheten att välja en häll som är extra bred vilken ger dig chans att ha många kastruller och pannor i gång samtidigt. Ugnen kan även placeras i valfri höjd istället för under hällen, för att slippa få värmen i ansiktet när luckan öppnas rekommenderas att placera ugnen i midjehöjd.

 

Ett side-by-side-skåp eller French-Door

Ett side-by-side-skåp är för dig som vill ha det lilla extra. Många side-by-side-skåp är utrustade med både ismaskin och vattendispenser vilket gör att du alltid har tillgång kyld dryck. Dessutom tar ett side-by-side-skåp mindre plats än ett traditionellt kyl- och frysskåp – vilket gör att det passar dig med begränsat utrymme.

Eller ett skåp med French-Door. Då får du frysen i draglådor vilket är både lättillgängligt och ergonomiskt.

 

En avfuktare

För dig som inte har en torktumlare eller inte vill torktumla vissa plagg kan en avfuktare göra susen. En avfuktare torkar tvätten snabbt och smidigt samt är ett skonsamt alternativ för känsliga plagg.

Dessutom slipper du känslan av en ångbastu hemma efter att du har tvättat och hängt upp tvätten. Avfuktaren inte bara torkar tvätten, den renar även luften för en ren och fräsch känsla hemma.   

 

En smaldiskmaskin

Vi tror att de flesta, om de fick välja, skulle vilja ha en diskmaskin hemma. Men ibland kan det vara svårt att få plats, då finns det bänk- och smaldiskmaskiner som tar mindre plats än en standarddiskmaskin.

Fördelarna med en smaldiskmaskin framför en bänkdiskmaskin är bland annat att du inte blir av med något bänkutrymme. Den är även rymligare och har plats för fler kuvert och mer smutsig disk.

  

 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa