Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Ångrengöring

Ångrengöring

 
Att rengöra med ånga är naturligt, hygieniskt och ett bra miljöalternativ. Det är ett snabbt och enkelt val som helt utan kemikalier tar bort de mest envisa fläckarna. Nedan kan du läsa om de främsta fördelarna med att rengöra med ånga – kanske kommer du till och med att tycka det är roligt att ta bort fläckar framöver. 

 

 
Inga kemikalier

Ångrengöring anses vara den mest naturliga formen av rengöring och är ett bra alternativ för dig som värnar om miljön. När du rengör med ånga behövs inga kemikalier, det är billigt och det passar familjer som har besvär med astma eller allergi. Dessutom tar en ångtvätt död på fler bakterier jämfört med traditionella rengöringsmetoder.
 

Enkelt att komma åt

Traditionella rengöringsmetoder är ofta anpassade för en specifik arbetsyta, vilket gör användningen begränsad, till skillnad från ånga. Ånga tränger in i små utrymmen och mellanrum och lösgör envist smuts på endast några sekunder. Det är exempelvis praktiskt i fogar och duschutrymmen.
 

Rengör textilier

Ångrengöring behöver inte bara användas för rengöring av hårda ytor utan fungerar även bra för exempelvis textilvård. Det fungerar utmärkt för tvätt av många möbler, mattor och utomhustextilier. Dessutom kan exempelvis fönster och större växter rengöras med ånga.
 

  

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa