Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Vilken köksmaskin behöver du?

Vilken köksmaskin behöver du?

2017-12-14 

Stora bullbaket. Hälsosmoothien. Mixa barnmat. Egen viltkorv. Vi har alla olika prioritet, intresse och kunnande när det gäller matlagning. Vilket avspeglar sig i vilka prylar vi har i köket. 

Intresset för bakning och matlagning har ökat under flera år. Mycket som ett resultat av tv-kanalernas populära matlagnings- och hälsoprogram. Samtidigt strömmar nya, smarta hushållsmaskiner ut på marknaden.

 

 

Köksmaskiner

Trenden med färgstarka och retroinspirerade köksmaskiner håller i sig och är en stor del av det utbud som finns på marknaden. Men låt inte skenet bedra, de är varken barnsliga eller förlegade utan personliga köksmaskiner med stor kraft.

Inför ett inköp är det viktigt att fundera på vad du ska använda köksmaskinen till. Vill du kunna mala kött eller göra pasta, kolla upp om tillbehören ingår eller om det går att köpa till. Om du bakar mycket åt gången, se till att välja en stark maskin som rymmer dubbel såväl som trippel sats.

Här hittar du våra köksmaskiner »

 

Blenders

Hälsotrenden växer med gröna smoothies och individanpassa matlagning, vilket gör att blenders tar allt större plats i de svenska hemmen.

Blenders prestanda och funktionalitet utvecklas allt mer med ökad kapacitet, fler användningsområden och bättre resultat. För dig som vill krossa is och mixa hårdare ingredienser: välj en maskin som är något upp i pris för att den ska orka med.

På toppnivå har vi power blenders. Med kraften som dessa erbjuder utvinns mer näring från frukt och grönsaker. Smoothien blir slätare eftersom alla eventuella kärnor krossas. Det går även att göra varm dryck eller soppa direkt i blendern då friktionen värmer upp innehållet efter fem minuters gång.

Vidare till våra Blenders »

 

Stavmixers

Stavmixers blir allt mer populära och framför allt modeller med flera tillbehör. För dem som inte har allt för stora krav kan en stavmixer – med tillbehören ballongvisp och minihackare – vara den enda köksmaskinen som krävs.

Även när det gäller stavmixers kan det vara värdefullt att välja en starkare modell, gärna med metallfot, för att få ett bättre resultat på kortare tid.

Här kan du se och jämföra våra stavmixers »

 

 

Matberedare

Den klassiska matberedaren används framför allt för att hacka, skiva och riva ingredienser. Den senaste tiden har vi dock sett att det finns matberedare med tillbehör som blender och citruspress.

Trenden visar att allt fler köksmaskiner är multifunktionella så att du slipper ha mängder av olika köksmaskiner hemma i skåpet. Så fundera på vilka olika delar du behöver innan du väljer vilken matberedare du ska investera i.

För dig som vill läsa mer om våra olika matberedare »

 

 

Elvispar

Elvispen, även den en klassiker i köket, något bortglömd men så praktisk. Elvispen ser till att du slipper ömma handleder och långa visptider och kan snabbt bli ett välanvänt redskap i köket. Moderna elvispar kan förutom att vispa, även blanda och knåda.

Elvispen är även mycket enkel att använda; plocka fram en bunke, montera visparna, häll i ingredienserna och sätt igång och vispa.

Vidare till våra elvispar »

 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa