Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Svårt att sova i värmen?

Svårt att sova i värmen?

Nu är sommaren och värmen här. Samtidigt som vi alla njuter kan det vara tufft när det inte går att svalka av sig inomhus. Även nätterna kan vara besvärliga när det är svårt att sova i värmen. Vi har produkter som kan hjälpa till att sänka inomhustemperaturen under både sommardagar och nätter.

Avsvalkande produkter i vårt sortiment är bland annat fläktar, luftkonditionering och luftvärmepumpar. Fortsätt läs för att ta reda på vilka som passar dina behov.

 

 

Fläktar

Underskatta inte en vanlig fläkt när det är varmt. En fläkt är ett enkelt sätt att få snurr på luften och få ett skönare klimat inomhus. En fläkt är det allra enklaste och billigaste sättet att kyla ner luften på.

Beroende på hur mycket rörelse du vill ha på luften och var fläkten ska placeras kan du välja mellan en bords- eller golvfläkt. Alla våra fläktar har flera hastighetsinställningar och de kan rotera för att sprida den kalla luften.
 

Se alla våra fläktar här »

 

 

Luftkonditionering

En luftkonditioneringsapparat är ett effektivt sätt att få skön svalka inomhus, både under klibbiga, varma sommarnätter och stekheta dagar.

När du väljer AC behöver du ta hänsyn till hur stort rummet är där apparaten ska vara placerad. En bra tumregel är att räkna med en effekt på 70 watt per kvadratmeter. Utöver effekten kan det vara bra att se över apparatens ljudnivå, i synnerhet om den ska vara placerad i sovrummet.
 

Se våra luftkonditioneringsapparater här »

 

 

Luftvärmepump

För dig som har funderat på att investera i en luftvärmepump för att minska uppvärmningskostnaderna under de kalla månaderna, kanske ska tänka efter om det inte är dags redan nu.

En luftvärmepump är en effektiv lösning som både kan värma upp hemmet på vintern och ge svalka under sommarmånaderna.
 

Se alla våra luftvärmepumpar »

 


Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa