Laddar...
Sladdlös dammsugare

Bosch BSS8224

  • Lika stark som en vanlig dammsugare
  • Autoläge som justerar kraften efter golvmaterial
  • Munstycke med LED-belysning
  • 2 utbytbara Power For All Alliance batterier ingår
Full produktbeskrivning
7 190 :-
Bosch logo

Dammsugare BSS8224 Bosch

Extremt stark - precis som en vanlig dammsugare
Nästa generations sladdlösa dammsugare Unlimited Serie | 8 BSS8224 är nu lika stark som en vanlig dammsugare med sladd. Tack vare det nya och förbättrade batteriet, motorn och munstycket är denna flexibla sladdlösa dammsugare nu lika stark som en vanlig dammsugare med sladd.

Automatisk justering av kraften beroende på golv
Nu behöver du inte längre tänka på att justera kraften i dammsugaren om du går från att dammsuga parkett till matta eller vice versa. Autoläget skiljer på golvtyper och justerar luftflödet beroende på golvtyp. Det hjälper dig också att anpassa kraften och driftstiden så att dammsugningen blir optimerad.

LED-belysning i munstycket
Det är lätt att missa det man inte ser. Därför har munstycket LED belysning så att du enkelt kan se all smuts, även under sängen eller soffan. Njut av ett perfekt resultat med 99,9 % upptagning av allt damm.

Dammsug var du behöver det, när du behöver det
Dammsug från golv till tak. Dammsugaren i sig är lätt och flexibel, sen har du även flera flexibla tillbehör som gör att du enkelt kan städa från golv till tak eller till och med i bilen eller båten.

Kraftfull och lätt motor som är tillverkad i Tyskland
Det finns inga kompromisser i prestandan med den borstfria TurboSpin motorn. Den är utvecklad och tillverkad av Bosch i Tyskland. Den 3 fasade synkroniserade digitala motorn är högeffektiv, 32 % lättare och 50 % snabbare** – med upp till 82.000 rpm – för lätt hantering och imponerande prestanda. Bosch lämnar 10 års motorgaranti.

Spara tid tack vare snabbladdning
Bosch snabbladdare laddar ditt batteri 7x snabbare än laddningen sker i dockningsstationen. Du sparar tid och behöver inte vänta på att batteriet ska laddas.

Förläng driftstiden med utbytbara batterier
Vill du dammsuga hela ditt hus utan att få slut på kraft? Med de utbytbara batterierna kan du ladda ett batteri samtidigt som du dammsuger med det andra. 2 utbytbara Power For All Alliance batterier ingår.

Nästa generations batteri
Hög prestanda låg vikt och lång driftstid, vem vill inte ha det i sitt batteri i sin dammsugare? Nästa generations Power Plus batteri från Bosch kommer med 33 % mer energi tillsammans med kompakt design, ökad effektivitet och längre livslängd.

Praktisk kontroll med 3 olika effektlägen
Dammsugaren behöver ibland olika kraft. För de lite lättare dammsugningarna där du vill maximera driftstiden kan du sätta på "ECO". Om du använder "AUTO" så justeras kraften i dammsugaren automatiskt beroende på golvmaterialet. Om du stöter på ett ställe som är riktigt smutsigt kan du använda "TURBO", högsta effekten för bästa möjliga resultat och lika stark som en vanlig dammsugare med sladd.

Flexibelt munstycke, ergonomiskt handtag
Med Bosch förbättrade leder mellan rör och munstycke kan du rotera munstycket 180° vilket ger mer flexibilitet och du kan nå ställen som är svåra att nå vanligtvis. Den har också ett ergonomiskt handtag och På-knappen behöver du inte trycka in hela tiden, allt för att göra användningen enkel för dig.

LED display visar status på ditt batteri
Med hjälp av LED displayen håller du enkelt koll på din batteristatus så du inte får slut på batteri mitt i en städning utan laddar batteriet i god tid.

Anpassad för att kunna rengöra bilen
Inne i bilen finns många utrymmen som är svåra att nå. Med de smarta tillbehören kan du enkelt nå ner mellan stolarna, runt växelspaken och liknande. Du kommer åt där det vanligtvis är svårt att nå. Då dammsugaren är sladdlös och enkel att manövrera är det helt enkelt en perfekt dammsugare för bilen.

Lätt hantering av dammbehållaren och ingen filterrengöring behövs
Nu kan du tömma dammbehållaren utan att det blir ett stort moln av damm. Du kan även rengöra filtret utan att tvätta det. Du tar bara bort dammbehållaren, vrider det röda hjulet och tömmer direkt i sopkorgen.

Luften som kommer ut från dammsugaren är renare än luften i ditt hem
Generellt kan man säga att det alltid finns lite damm i luften. Tack vare Cartridge Filter System är luften som kommer ut från dammsugaren filtrerad tre gånger vilket leder till att den har 99,99% filtrering.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005269167
Färg Svart
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.2 kg
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 32 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 25 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 120 mm
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 65 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 0.8 tim
Filtertyp PureAir
Vårt artikelnummer: 117564

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här