Dammsugare

Siemens VSZ7A330

  • Låg ljudnivå
  • Hygieniskt HEPA-filtersystem
  • Extra lång sladd – 15 meters aktionsradie
Full produktbeskrivning
4 690 :-
Siemens logo

Dammsugare VSZ7A330 Siemens

Söker du en tystgående dammsugare med lång räckvidd? Investera i Siemens VSZ7A330 dammsugare med innovativa activeSound Control för en extra tyst dammsugning med hög prestanda. Dammsugaren har optimerats för låg och behaglig ljudnivå – från munstycket till utblåsluften. SilentClean Premium-munstycket är ett extra tyst omställbart munstycke utrustat med cliplås för extra kraftfull dammupptagningsförmåga.

quattroPower-teknologi
Dammsugaren har Siemens högpresterande teknologi för ett utmärkt städresultat och låg energiförbrukning.

Enkel hantering med smarta funktioner
Dammsugaren kommer med fogmunstycke och möbelmunstycke samt SilentClean Premium-munstycke. Den har teleskoprör och ett ergonomiskt premiumhandtag för bekväm dammsugning. Sugeffekten ställer du in elektroniskt via strömvred och sladden rullas upp automatiskt. För att skydda möbler och väggar har dammsugaren en s k softBumper. Du förvarar enkelt dammsugaren tack vare parkerings- och förvaringslägen och den rullar lätt med 4 styrhjul.

Extra lång sladd
En extra lång sladd på 15 meter ger en stor räckvidd för dammsugningen, så du kan nå svåråtkomliga platser utan att behöva byta uttag eller flytta dammsugaren. Det gör det enklare och mer bekvämt att dammsuga stora ytor eller rum med många möbler och föremål.

Jämn prestanda med XXL PowerProtect dammsugarpåse
PowerProtect dammsugarpåse (5 liter) säkerställer en jämn prestanda oavsett om påsen är tom eller full. Det innebär färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader. Få den bästa prestandan, med upp till 60 % bättre uppsugningsförmåga, vid användning av PowerProtect dammsugarpåsar. Dammsugaren har elektrisk indikering för påsbyte.

Hygieniskt HEPA-filtersystem
Siemens VSZ7A330 har ett hygieniskt HEPA-filtersystem med tvättbart hygieniskt HEPA-filter. HEPA-filtersystem (High Efficiency Particulate Air) är en teknik som används för att fånga upp och filtrera ut små partiklar, såsom damm, pollen, mögel, bakterier och virus, från luften. Några av fördelarna med att använda Siemens dammsugare med HEPA-filtersystem är 

  • Fångar effektivt upp partiklar: HEPA-filtret fångar upp mycket små partiklar med en effektivitet på minst 99,97 %.

  • Hjälper till att rena luften: Eftersom HEPA-filtret fångar upp så många partiklar, hjälper det till att rena luften i rummet.

  • Lämplig för allergiker: Eftersom HEPA-filtret är så effektivt på att fånga upp partiklar, är det lämpligt för personer med allergier och astma.

  • Lång livslängd: HEPA-filtret är tvättbart och gör att du inte behöver köpa nya filter. Du tvättar det enkelt enligt bifogade instruktioner. 

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Siemens
EAN 4242003868676
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 5 liter
Räckvidd (m) 15 m
Filtertyp Hepa
Allmänt
Färg Vit
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 8.1 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 320 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 480 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 275 mm
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 74 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 650 W
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 120790

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris