Laddar...
Dammsugare Nilfisk SELECT WCO13P08A1 Comfort Vit 118318
Dammsugare

Nilfisk SELECT WCO13P08A1 Comfort

  • Alla tillbehör till hands när du behöver dem
  • Låg ljudnivå
  • Allergifilter
Full produktbeskrivning
3 190 :-
Nilfisk logo

Dammsugare Select WCO13P08A1 Comfort Nilfisk

Unik dansk design med hög prestanda
Nilfisk Select är en vit dammsugare konstruerad med miljön och dig i åtanke. Den har allergifilter, bra rengöringsprestanda och är lätt att använda, vilket gör den till en fantastisk dammsugare och sätter en ny standard inom rengöringstekniken. Nilfisk Select förenar design och funktionalitet. Den är snygg, lätthanterlig och med alla tillbehör till hands när du behöver dem.

Rengöringsprestanda
Dammuppsamling på matta får klassificering A eller B och dammuppsamling på hårda golv får klassificering A. En sådan prestanda är möjlig genom att hela maskinen optimerats, utan att man kompromissat med energiförbrukning eller uppsamlingsförmåga.

Allergiklassificering
Dagens hushåll har hög andel damm och luftburna partiklar, och det blir alltmer vanligt med allergier. Hela Nilfisk Select-maskinen har en HEPA-tät konstruktion med dammsäker behållare - smuts kommer in i maskinen, och ren luft kommer ut. Nilfisk Select reducerar dammnivåerna i ditt hem med klassificering A för dammutsläpp då den försetts med ett effektivt HEPA 13-filter. Hepa 13-filter gör det möjligt att städa utan att dammpartiklar åter släpps ut i ditt hem. HEPA 13-filter har förmåga att fånga upp mikroskopiska partiklar, och den filtrerade luft som släpps ut i rummet är sedan ännu renare än den var från början.

Mindre för enklare förvaring
Nilfisk Select är en mindre dammsugare för enklare förvaring, men har ändå behållit alla moderna funktioner som förväntas av en större dammsugare. För att göra dammsugaren ännu enklare att använda har munstycket hos Nilfisk Elite försetts med click fit-koppling.

Garanti
Nilfisk Select levereras med 5 års garanti

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nilfisk
EAN 5715492189465
Färg Vit
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 3.1 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6.4 kg
Indikator för byte av dammpåse Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 310 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 420 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 275 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 650 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 8 m
Räckvidd (m) 11.2 m
Filtertyp HEPA H13
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118318

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här