Dammsugare

Bosch BGS21POW2 ProPower

  • Dammsugare utan påse för enkel och bekväm rengöring
  • Räckvidd på 10 meter
  • Stor och lätt-tömd dammbehållare
  • Turboborste för extra djupgående rengöring av mattor
  • Tvättbart HEPA-filter
  • 10 års motorgaranti
Full produktbeskrivning
3 190 :-
Bosch logo

Dammsugare BGS21POW2 ProPower Bosch


Bosch BGS21POW2 ProPower är en stark påslös dammsugare i en kompakt storlek.

Kraftfullt munstycke för extra noggrann dammsugning
Du kan lätt nå bästa resultat med turbomunstycket. Genom att både borsta och dammsuga så tar munstycket bort fibrer, trådar och hår från mattor på ett väldigt noggrant sätt. Det ger ett kraftfullt resultat.

Hög prestanda även när dammbehållaren fylls på
Går det att bibehålla prestandan i dammsugaren även när dammbehållaren fylls på? Tack vare Power AirCycle teknologin och Bosch motor är det möjligt. De precisa cyklonerna och det optimerade luftflödet genom dammbehållaren gör att centrifugkraften separerar damm än mer effektivt.

Konstant kraft
BGS21POW2 ProPower är utvecklad och producerad i Tyskland med högprestanda motorer som håller länge. Bosch erbjuder 10 års motorgaranti, villkoren finns på www.bosch-home.se

Renare luft med HEPA filter
Bra luftkvalitet är viktigt. Andas lättare med HEPA filter som gör utblåsluften renare. 99,95% av fina partiklar, bakterier och föroreningar filtreras - passar dig som har astma eller allergier. Filtret är även tvättbart så du behöver inte köpa fler filter.

Renare luft och mer hygienisk hantering med två filter
Dubbel filtrering med två filter, ett under dammbehållaren och ett i den bakre delen av dammsugaren gör att du har en ren luft ut från dammsugaren. Bäst av allt, tack vare den smarta designen kan du rengöra dammbehållaren utan att ta på filtret.

Rengöring av dammbehållaren
Enkel hantering är viktigt vid dammsugning. Med hjälp av EasyClean System kan du få en enklare dammsugning. Dammbehållaren tas enkelt bort med hjälp av en knapptryckning och tack vare den runda formen är dammbehållaren enkel att rengöra.

Enkel och kompakt förvaring av slangen
Att förvara dammsugaren kan vara svårt. Den tar upp mycket utrymme. BGS21POW2 ProPower har en enkel förvaring av slangen då den fästs på dammsugaren vilket gör att du kan hantera och förvara dammsugaren lättare.

Liten i storleken men stor dammbehållare
Att ha en dammsugare som är liten kan vara skönt när du ska hantera den och förvara den. Men när du dammsuger vill du ha en dammsugare som har stor dammbehållare. BGS21POW2 ProPower erbjuder en dammbehållare på 2 liter samtidigt som dammsugaren har en kompakt design.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005285174
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Nej
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 2 liter
Räckvidd (m) 10 m
Filtertyp HEPA tvättbart
Allmänt
Färg Svart
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6.2 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 301 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 449 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 287 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 7 m
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 78 dBa
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118384

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris