Laddar...
Dammsugare

Bosch BGLS2BU2

  • 8 m aktionsradie
  • Easy Control – smidig reglering ger optimal prestanda
  • PureAir filter – renare frånluft
  • Extra stor dammpåse – lägre förbrukningskostnader
  • 10 års motorgaranti
Full produktbeskrivning
1 495 :-
Bosch logo

Dammsugare BGLS2BU2 Bosch

Denna dammsugare från Bosch är som gjord för kraftfull rengöring av alla sorters golv. Speciellt på mattor. Den har Bosch bästa prestanda med extra turbomunstycke gjort för extra stark dammsugning på t ex mattor där den dammsuger på djupet.

Optimal prestanda på alla sorters golv
Easy Control ger optimal prestanda på alla sorters golv med enkla reglage och optimering av motorn. Inställningen av effekt sker elektroniskt. Bosch BGLS2BU2 ger dig 8 meters aktionsradie.

Munstycken
Dammsugaren kommer med ett universalmunstycke, ett mindre fogmunstycke samt möbelmunstycke. Dammsugaren har ett ergonomiskt handtag, teleskoprör och automatisk sladdupprullning. Den har tre hjul – två stora bak och ett mindre fram.

Hygieniskt filter för renare frånluft
Ren luft är viktigt. PureAir filtret gör att luften som kommer ut från dammsugaren är filtrerat till 99,9 % från alla mindre partiklar, bakterier och föroreningar. Filtret är även tvättbart så du behöver inte köpa nytt filter.

Extra stor dammpåse
Färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader tack vare den extra stora dammpåsen på 3,5 liter. För bästa prestanda använder du påsen PowerProtect. Dammsugaren har indikering för påsbyte.

Konstant kraft
BGLS2BU2 är utvecklad och producerad i Tyskland med högprestanda motorer. Bosch har tillverkat dammsugare i Tyskland i över 65 år. Därför kan man lita på att de håller länge. Bosch erbjuder 10 års motorgaranti, villkoren finns på www.bosch-home.se.

Hållbara material
Bosch har tillverkat denna dammsugare av 48 % återvunnen plast och förpackningen av 100 % återvunnet material. I dammsugaren sitter även en motor med lång livslängd. Därmed bidrar dammsugaren till ett mer hållbart samhälle.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005311026
Färg Blå
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 3.5 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.2 kg
Indikator för byte av dammpåse Nej
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 290 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 367 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 237 mm
Räckvidd (m) 8 m
Filtertyp PureAir
Vårt artikelnummer: 117569

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här