Laddar...
Dammsugare

Bosch BGL6POW2

  • 12 meters räckvidd
  • Turbomunstycke som rengör extra djupt i mattorna
  • PowerProtect ger jämn prestanda, även när påsen börjar bli full
Full produktbeskrivning
2 995 :-
Bosch logo

Dammsugare BGL6POW2 Bosch

Bosch PRO Power är en snyggt designad premiumdammsugare med matt lack och LED-belysta reglage. Detta är en av Bosch starkaste dammsugare.

10 års motorgaranti
Njut av konstant kraft med Bosch dammsugare: Utvecklade och producerade i Tyskland med högprestanda motorer. Bosch har gjort dammsugare i Tyskland i över 65 år. Därför litar de på sina produkter och att de håller länge. Bosch litar på dem så mycket att de erbjuder 10 års motorgaranti (villkor finns på www.bosch-home.se).

Justera kraften med fjärrkontroll på handtaget
Nu behöver du inte längre böja dig ner och justera kraften i dammsugaren. Fjärrkontrollen gör att du kan justera kraften direkt från handtaget genom en knapptryckning. Justera mellan turbo, stand-by, eller önskad kraftnivå med ett knapptryck.

Turboborste för extra djupgående rengöring av mattor
Du kan lätt nå bästa resultat med Bosch turbomunstycke. Genom att både borsta och dammsuga så tar munstycket bort fibrer, trådar och hår från mattor på ett väldigt noggrant sätt. Ger ett kraftfullt resultat.

PowerProtect
PowerProtect försäkrar att du har bra prestanda i dammsugaren, även när påsen fylls.

Multiborste för områden som är svåra att nå
I varje hem finns det områden som är svåra att nå med dammsugaren. Lampskärmar, gardinstänger, taklister osv. Med multiborsten kommer du enkelt åt dessa områden på ett enkelt sätt. Borsten har mjuka borstar för att inte lämna några märken. Sätt borsten direkt på röret eller på handtaget och dammsug överallt enkelt.

Renare luft med HEPA-filter
Bra luftkvalitet är viktigt. Andas lättare med HEPA-filter som gör utblåsluften renare. 99,95% av fina partiklar, bakterier och föroreningar filtreras - passar dig som har astma eller allergier. Filtret är även tvättbart så du behöver inte köpa fler filter.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005232321
Färg Svart
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 4 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6 kg
Indikator för byte av dammpåse Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 300 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 450 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 265 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 76 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 850 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 9.3 m
Räckvidd (m) 12 m
Filtertyp HEPA H13
Vårt artikelnummer: 114807

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här