Laddar...
Dammsugare

Bosch BGL6PET1 ProAnimal

  • AirTurbo Plus-munstycke tar bort päls från golvet
  • AirFresh dammsugarpåse för ren utblåsluft
  • Fjärrkontroll på handtaget för bästa prestanda på alla golv
  • 12 meters räckvidd
Full produktbeskrivning
2 690 :-
Bosch logo

Dammsugare BGL6PET1 ProAnimal Bosch

Bosch BGL6PET1 ProAnimal är en dammsugare i smakfull design med matt röd lack, LED-belysta reglage och högkvalitativa detaljer. Dammsugaren är speciellt framtagen för djurälskare och har en räckvidd på 12 meter.

Effektiv mot päls
Tack vare AirTurbo-munstycket, som effektivt tar bort päls från golvet, får du upp till 30 % snabbare rengöring. Dammsugaren har även en rengöringsfunktion på munstycket som du enkelt kommer åt med din fot.

PowerProtect System 
PowerProtect System ger en jämn prestanda, även när påsen börjar bli full. Det innebär färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader. Få den bästa prestandan, med upp till 60 % bättre uppsugningsförmåga, vid användning av PowerProtect dammsugarpåsar. Typ G ALL Filter och dammpåse.

Tvättbart hygienisk HEPA-filter
Det tvättbara och hygieniska HEPA-filtret fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker. Att det är tvättbart gör att du inte behöver köpa nya filter. Du tvättar det enkelt enligt bifogade instruktioner.

AirFresh
AirFresh dammsugarpåse ger effektiv eliminering av odörer för renaste utblåsluften. Perfekt för husdjursägare. Typ G ALL.

Lätt att hantera
Dammsugaren har en integrerad multiborste som gör det enkelt att rengöra de ställen du normalt har svårt att komma åt. Den har även ett fogmunstycke, möbelmunstycke samt ett speciellt parkettmunstycke med mjuka borstar som passar för skonsam rengöring av ömtåliga golv som t ex parkett. 
Dammsugarens teleskoprör, fyra styrhjul och automatiska sladdupprullning är andra egenskaper som underlättar städningen. Den har även indikering för påsbyte och praktiska parkerings- och förvaringslägen.
En fjärrkontroll på handtaget ger enkel reglering av styrkan.

BGL6PET1 ProAnimal kommer med 10 års motorgaranti.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005232338
Färg Röd
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6 kg
Indikator för byte av dammpåse Ja
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 300 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 450 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 265 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 74 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 700 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 9.3 m
Räckvidd (m) 12 m
Filtertyp HEPA tvättbart
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118383

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här