Laddar...
Dammsugare

Bosch BGB6X320

  • 12 meters räckvidd
  • 4 liters dammsugarpåse ger färre påsbyten
  • PowerProtect System ger jämn prestanda hela tiden
Full produktbeskrivning
1 990 :-
Bosch logo

Dammsugare BGB6X320 Bosch

Upplev effektiv rengöring med Bosch BGB6X320 dammsugare – Tysktillverkad med elegant design och kraftfull motorteknologi. Dammsugaren har matt lack, LED-lampor och smakfulla detaljer. Med en extra lång sladd på 12 meter och en stor aktionsradie, så minskas behovet av att byta eluttag ofta.

Power Control
Få det bästa resultatet vid rengöring av alla typer av golv med Power Control som erbjuder precis reglering och en optimerad motor. Upplev skillnaden med Power Control!

PowerProtect System 
Med en dammsugarpåse på 4 liter får du en minskad påsförbrukning. PowerProtect System ger en jämn prestanda, även när påsen börjar bli full. Det innebär färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader. Få den bästa prestandan, med upp till 60 % bättre uppsugningsförmåga, vid användning av PowerProtect dammsugarpåsar. Typ G ALL Filter & dammpåse.

Tvättbart hygienisk HEPA-filter
Det tvättbara och hygieniska HEPA-filtret fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker. Att det är tvättbart gör att du inte behöver köpa nya filter. Du tvättar det enkelt enligt bifogade instruktioner.

Praktiska och skonsamma munstycken
Dammsugaren har ett SilentClean Premium munstycke som är ett extra tyst omställbart munstycke utrustat med cliplås för extra kraftfull dammupptagningsförmåga. Därtill kommer den med ett parkettmunstycke med mjuk borst som passar för skonsam rengöring av ömtåliga hårda golv så som parkett. Dessutom har dammsugaren ett fogmunstycke, ett möbelmunstycke samt ett teleskoprör med ergonomiskt handtag.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005247400
Färg Svart
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 4 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 300 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 450 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 265 mm
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 75 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 600 W
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 9.3 m
Räckvidd (m) 12 m
Filtertyp HEPA H13
Vårt artikelnummer: 114808

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här