Dammsugare

Bosch BGB2X111

  • 8 meters räckvidd
  • Tvättbart mikrofilter
  • 10 års motorgaranti från Bosch
Full produktbeskrivning
1 395 :-
Bosch logo

Dammsugare BGB2X111 Bosch

Kompakt och kraftfull. Bosch Serie 2 dammsugare BGB2X111 levererar alltid hög prestanda tack vare Bosch motorteknologi och exakt reglering av styrkan. Den har också ett effektivt filtreringssystem som ger dig fräsch och hygienisk luft. Dessutom kommer den med praktiska tillbehör som list- och möbelmunstycke för mer bekväm städning.

Kompakt design
Då dammsugaren är så kompakt blir den extremt smidig att förvara och hantera. Den har ett ergonomiskt handtag med teleskoprör samt automatisk sladdupprullning.

Perfekta resultat
Dammsugaren har exakt kraftreglering för att ger perfekta resultat på olika typer av golv. Bosch motorteknologi garanterar konstant hög prestanda.

Tvättbart mikrofilter
Andas friskt tack vare det tvättbara mikrofiltret som tar bort även de minsta dammpartiklarna och ger dig ett renare och mer hygieniskt hem.

Dammsugarpåsar
Dammsugaren har rymliga dammsugarpåsar TYP G på 3,5 liter så att du slipper byta påse så ofta. När det är dags för påsbyte indikerar dammsugaren.

Räckvidd
Dammsugaren har en räckvidd på 8 m, så att du enkelt kan städa större rum utan att behöva byta kontakt för sladden så ofta.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005225842
Indikator för byte av dammpåse Ja
Utblåsfunktion Nej
Räckvidd (m) 8 m
Allmänt
Färg Svart
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 4.2 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 295 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 370 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 260 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 5 m
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 80 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 600 W
Vårt artikelnummer: 115374

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris