Elvisp

Bosch Styline MFQ4015NE

  • 450 W
  • Specialdesignade vispar för extra fluffighet
  • Flexibel spiralsladd
  • 5 hastighetslägen och puls-/turbo-läge
  • Tystgående
  • Diskmaskinssäkra tillbehör och BPA-fria material
Full produktbeskrivning
Pris
699 :-
Bosch logo

Elvisp MFQ4015NE Bosch

Skapa mästerverk med den eleganta elvispen Bosch MFQ4015NE. Elvispen har en kraftfull motor, innovativa vispar och stilren design som gör att du kan låta din kreativitet flöda i köket.

Effektivitet och precision
Med en imponerande och tystgående 450-wattsmotor garanterar elvispen utmärkta resultat oavsett om det handlar om vispning eller blandning. Den underlättar tillagningen av allt från potatismos till kaksmet och lättare deg. (Degkrokar ingår ej)

Innovativ FineCreamer vispning
Den banbrytande FineCreamer Premium-vispen tar vispningen till en ny nivå. Med sin effektiva design skapar den luftiga och lättare blandningar på kortare tid. De innovativa FineCreamer-visparna har små bollar på visparna som för in mer luft i det som vispas. Upplev det finaste resultatet och imponera med perfekt vispade röror, luftigare maränger, krämigare desserter och mer.

Komfort och smidighet
Bosch MFQ4015NE erbjuder enastående komfort och smidighet under användning. Den lättviktiga konstruktionen och det ergonomiskt utformade soft touch-handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp under hela blandningsprocessen. Oavsett om du är höger- eller vänsterhänt, kan du enkelt hantera denna elvisp med lätthet.

Mångsidighet och flexibilitet
Elvispen är utformad för att möta dina unika behov i köket. Med 5 hastighetsinställningar plus en turbofunktion kan du exakt kontrollera blandningshastigheten för varje recept. Från att långsamt blanda ingredienser till att snabbt vispa äggvita på högsta hastigheten. Dessutom ger den förlängningsbara spiralformade sladden maximal flexibilitet under användning, vilket gör det enkelt att nå alla hörn av skålen. Sladden sträcks ut vid behov och dras ihop när du är klar. Smidig förvaring helt utan sladdtrassel.

Praktisk och säker
Bosch elvisp MFQ4015NE kombinerar bekvämlighet och säkerhet. De innovativa FineCreamer Turbo-visparna är diskmaskinssäkra för enkel rengöring. Dessutom är alla plastdelar som kommer i kontakt med mat BPA-fria, vilket säkerställer din säkerhet.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 450 W
Varumärke Bosch
EAN 4242005413669
Allmänt
Färg Annan
Turbofunktion Ja
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 5 st
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 200 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 75 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 142 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1 kg
Vårt artikelnummer: 121889

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris