Kaffemaskin

Siemens EQ.500 classic TP505R01

  • Enkel och självförklarande touch-display
  • Cappuccinatore (integrerad mjölkslang)
  • Välj mellan 10 olika drycker
  • Automatisk rengöring av mjölksystemet efter varje dryck
  • oneTouch DoubleCup – två koppar på en gång
Full produktbeskrivning
8 995 :-
Siemens logo

Helautomatisk espressomaskin EQ.500 classic TP505R01 Siemens

EQ.500 classic TP505R01 är en helautomatisk kaffemaskin från Siemens. Internationella kaffespecialiteter, en intuitiv full touch-display och ett upplyst bryggområde. Siemens design utlovar perfekt funktion i harmoni med tilltalande design. Siemens helautomatiska espressomaskiner övertygar både med fantastiska innovationer men också med utmärkt smakande kaffe i en stilren design så att den blir den viktigaste delen i ditt kök.

Unik enkelhet
Tack vare coffeeSelect-displayen får du den perfekta upplevelsen med en enkel touch. Den stora displayen presenterar urval av goda kaffedrycker och mjölkspecialiteter tydligt och inbjudande. Tack vare det intuitiva gränssnittet kan alla funktioner nås direkt genom ett lätt tryck på sensorkontrollerna – unik enkelhet.

Allt med en knapptryckning
Stark espresso, krämig cappucino, latte macchiato eller kaffe med varm mjölk? Med oneTouch DoubleCup bryggs den valda drycken med en enkel knapptryckning. Så enkelt är det. Du kan till och med brygga två koppar samtidigt, om du vill.

Perfekt teknologiskt samspel ger dig en perfekt kopp kaffe
iAroma är samspelet mellan en keramisk kvarn, ett intelligent värmesystem, optimalt tryck och en högkvalitativ bryggenhet. Tillsammans lockar de fram kaffebönans alla smakämnen och ger dig en perfekt espresso.

För ett extra start kaffe
Extra starkt kaffe utan att kompromissa med aromerna, tack vare innovativa aromaDouble Shot. Två malnings- och bryggningsprocesser gör att aromaDouble Shot ger den genomgående bästa aromen. Därmed undviker du bittra eftersmaker, eftersom mindre vatten ger färre bittra smakämnen. Och det i sin tur gör att endast det bästa från bönorna hamnar i din kopp.

Maximal njutning med ett enkelt knapptryck
Om du vill ha en latte macchiato, en krämig cappuccino eller extrastark espresso – oavsett vilken kaffespecialitet du väljer: Med funktionen oneTouch serverar den här helautomatiska kaffemaskinen fulländad kaffenjutning, enkelt och bekvämt och i en enda knapptryckning. Systemet förbereder kaffedryckerna helt enligt dina preferenser, med eller utan mjölk. Perfekt teknik för perfekt njutning.

Finmalet, extra smakrikt
Den högkvalitativa kvarnen ceramDrive maler kaffebönorna jämnt och fint, för att kaffet ska utveckla en mer smakintensiv och rik arom under bryggningsprocessen. Och eftersom keramikkvarnar, till skillnad från stålkvarnar, är i princip outslitliga garanterar vi bestående och kvalitetsmässigt optimal njutning.

Enkel rengöring av maskinen med uttagbar bryggenhet
För att säkerställa en ren och hygiensk bryggenhet i din maskin är bryggenheten fullt uttagbar. Ta enkelt ut bryggenheten och skölj under rinnande vatten och sätt sedan tillbaka den så säkerställer du att ditt kaffe alltid smakar bra samt förlänger livslängden på din espressomaskin.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1500 W
Spänning (V) 230 V
Varumärke Siemens
EAN 4242003911754
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 276 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 452 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 373 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1 m
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 1.7 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 8.385 kg
Allmänt
Färg Inox silver metallic
Automatisk avstängning Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Tryck (bar) 15 bar
Mjölkskummare Ja
Avkalkningsindikator Ja
Varmhållningsfunktion Nej
Vårt artikelnummer: 118390

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris