The Jet Family – den innovativa dammsugarfamiljen

Samsungs The Jet Family är lika mångfacetterad som enhetlig. Innovation och smarta lösningar präglar samtliga av skaftdammsugarna, samtidigt som det breda sortimentet gör det lätt för dig att hitta den modell som passar just dig och ditt hem bäst. 

Samsung Jet - mer kraft och mindre ansträngning 

Det har aldrig varit lättare att hålla det rent hemma. Samsung Jet gör städningen enkel och effektiv – utan större ansträngning. Dess digitala display, kraftfulla batteri och fantastiska sugkraft på upp till 210 W säkerställer att städningen är lika jämn och effektiv från början till slut. Använd den med Jet Clean Station som automatiskt tömmer din dammlåda med ett knapptryck.

Städa på dina villkor

Samsung Jet ger dig en effektiv rengöring i ditt hem med full frihet. Tack vare låg vikt och handhållen design, 180 graders munstycke, upp till 60 min batteritid samt Jet Cyclone-teknik kan du snabbt städa ditt hem.

Stark sugkraft

Städa mer effektivt med en sugkraft på upp till 210W*. Digital Inverter Motor optimerar luftflödet med sina ultraljudssvetade aerodynamiska blad. Digital Inverter Motor erbjuder en stark ineffekt på upp till 550W**, hög energieffektivitet och genererar en sugkraft på upp till 210W*.

* Sugkraft testad enligt IEC62885-2 klausul 5.8 och testad vid inloppet för verktyget utan tillbehör, vid maxläget. Baserat på SLG-tester (Schubert Leiter Geratesicherheit).** Testat i enlighet med IEC60335-1 klausul 10. Baserat på interna tester

 

Extra filtrering frigör ren luft

Frigör ren luft med ett avancerat filtreringssystem med fem lager. När luft kommer in tar ett gallerfilter upp stora dammpartiklar. Därefter fångar Jet Cyclone, ett tvättsvampfilter och ett mikrofilter upp dammet, följt av ett mycket litet dammfilter. Det fångar upp till 99,99 %* av mikrodamm, inklusive partiklar och allergener i storleken 0,5~4,2 μm.

* Grundas på interna tester, i maxläget, enligt standarden IEC62885-2 Cl. 5.11. Resultaten kan variera beroende på de faktiska förhållandena i hemmet.

Löstagbart batteri som räcker länge

Städa länge utan att behöva ladda enheten. Ett högkapacitetsbatteri (upp till 3 000 mA*) bibehåller sugkraften i upp till en timme**. Det bibehåller 70 % av ursprungsprestandan i upp till 500 cykler***. Du kan också ersätta det med ett reservbatteri**** för att städa i upp till två timmar.**

* 3 000 mA – Baserat på en sammanslagning av varje battericells kapacitet/2 850 mA – Baserat på kapaciteten för hela batteripaketet, justerat på grund av hållbarhetsprestandan.

** Den angivna drifttiden baseras på den lägsta kraftnivån med ett icke-motordrivet tillbehör anslutet och kan variera.

*** Bibehåller 70 % av kapaciteten efter 5 års användning vid 100 cykler per år, baserat på batteripaketets kapacitet (2 850 mA). 1 cykel: total användning av batteriet från full laddning. Resultatet kan variera beroende på användning. Baserat på interna tester.

**** Ett extra batteri säljes separat som ett tillbehör

En hygienisk lösning hemma

Praktisk tömning av dammbehållaren utan att du behöver ta bort den inre cyklonen: lossa bara dammbehållaren och placera den på Clean Station, så töms den automatiskt.

 

Helt tvättbar

Håll dammbehållaren ren och töm dammsugaren enkelt. Hela dammbehållaren, inklusive flercyklonssystemet, är helt tvättbar, så att du kan hålla den ren och fräsch. Lådan kan även tas bort utan att avlägsna röret från den handhållna stommen, så att du helt enkelt kan hälla ut dammet.

Lättviktsdesign

Städa ditt hem utan problem med enkla kontroller och bekväma rörelser. Lättviktsdesignen garanterar maximal användbarhet och minskar belastningen på handlederna.

Skaftdammsugare

Samsung Bespoke Jet™

Effektiv och praktisk rengöring med stil. Bespoke Jet™ är enkel att underhålla och har en sugkapacitet på upp till 210W. All-in-one Clean Station gör den sladdlösa dammsugaren lätt att använda, tömma och ladda. Med en batteritid på upp till en timme per batteri kan du dessutom städa hela hemmet på en laddning.

Samsung Jet 75

Med sladdlösa och lätta Samsung Jet 75 städar du olika typer av golv med en sugkraft på upp till 200W. Dammsug i upp till 60 minuter på ett batteri och förvara och ladda med den flexibla 2-in-1 laddstationen.

Samsung Jet 70

Samsung Jet 70 är en lätt sladdlös dammsugare med en sugkraft på upp till 150W. Dammsug upp till 40 minuter på ett batteri. Förvara och ladda med den flexibla 2-in-1 laddstationen.

 

Samsung Jet 60

Samsung Jet 60 är Samsungs lättaste sladdlösa dammsugare. Dammsug upp till 40 minuter på ett batteri och rengör effektivt med upp till 150W sugkraft.

 

Samsung Jet Bot

Jet Bot Robot-dammsugaren navigerar enkelt i varje rum och städar ditt hem utan ansträngning.

LiDAR-sensor

Städar ditt hem mer effektivt och grundligt, eftersom den beräknar dess plats korrekt och optimerar dess väg. En LiDAR-sensor registrerar exakt var Jet Bot befinner sig genom att skanna ett rum* för att samla in distansinformation. Så den rör sig effektivt och täcker mer yta i ditt hem**.

* Skannar 360° över ett område på 6 meter med 10 varv per sekund.

** Baserat på interna tester i ett område med möbler placerade på liknande sätt som en normal hemmamiljö, jämfört med en konventionell Samsung VR7000M.

Högeffektiv borste

Städa mattor och hårda golv mer effektivt och med mindre trassel. Robotdammsugarens högeffektiva borste har fina fibrer tillverkade av mjukvävd textil, inklusive antistatiskt silver. Högeffektiva extraktorer tar även upp hårstråna, för att undvika att trassla in dem runt borsten.

Enkel fjärrstyrning med en smarttelefon

Kontrollera och övervaka Jet Bot när som helst och var som helst med Wi-Fi-kontroll. Med hjälp av SmartThings-appen* kan du fjärrplanera den för att rengöra utvalda rum eller ställa in områden som ska begränsas. Du kan övervaka var den rengör i realtid genom att använda JetLive.

*Finns på Android- och iOS-enheter. Wi-Fi-anslutning och Samsung-konto krävs.

Robotdammsugare

Jet Bot+

Jet Bot+ med LIDAR-sensorer navigerar exakt och städar effektivt. Monitorera städningen via Wi-Fi, och andvänd den praktiska rengöringsstationen.

Jet Bot

Jet Bot+ med LIDAR-sensorer navigerar exakt och städar effektivt. Wi-Fi-anslutning gör det enkelt att monitorera städningen.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris