Laddar...

Förhöj filmhösten med storslagna skärmar

Konstverk, interaktiva LED-lampor och gamingspecialister: TV-skärmar är inte vad de var förr – de är bättre. Elon Hem & Kök-redaktionen listar sina favoriter just nu! 

panasonic tv panasonic tv

PROFFSIGT FRÅN PANASONIC

Panasonic 48” – TX-48JZ1500E fångar nuet med sitt framtidsfokus. Modellens 4K OLED TV-skärm har konstruerats av professionella filmskapare för att återskapa en bildkvalitet utöver det vanliga. Ett 3D-surroundljud tillsammans med en HCX Pro AI-processor förhöjer TV-upplevelsen ytterligare.

SAMSUNG THE SERO - ROTERANDE RÖRLIGT

Samsungs TV ”The Sero” förflyttar perspektiven – bokstavligt talat. Allt innehåll kräver sitt format, och därför har Samsung tagit fram en modell med roterande skärm. Med en lätt knackning kan du skapa olika lägen: liggande för TV och film, och stående för mobilinnehåll och appar. ”The Sero” smälter dessutom in i rummet tack vare sina fem presentationslägen: affisch, klocka, foto, ljudvägg och cinemagraph.

the frame tv the frame tv

SAMSUNG THE FRAME - MODERNT MÄSTERVERK

Kan hemelektronik förhöja inredningsstilen? Svaret är ja. Samsungs ”The Frame” är både en högkvalitativ TV-apparat och ett digitalt konstgalleri. Välj bland över 1 400 konstverk – eller dina egentagna bilder som automatiskt slås på när du äntrar vardagsrummet. Skärmen omges av en dekorativ ram, och ett unikt väggfäste håller tätt mot väggen, precis som en tavla.

tv philipstv philips

PHILIPS - SKENET SOM INTE BEDRAR

Det som utmärker Philips TV 70PUS8556/12 är den magiska Ambilight-funktionen, det vill säga de intelligenta LED-lamporna som finns runt TV:ns kant. Lamporna reagerar på händelserna på skärmen och avger ett uppslukande sken som bidrar till en fängslande filmupplevelse. En riktig game - (eller TV) - changer.

tv lgtv lg

GAME ON MED LG OLED

I LG OLED 77GX6LA möts innovativ OLED-teknik med maffig gamingprestanda. Det innebär inte bara upp- slukande TV-upplevelser, utan även hög- klassiga spelomgångar. TV:n är dessutom NVIDIA G-SYNC-kompatibel, vilket kort och gott innebär en spelupplevelse utan hackande bilder, fördröjning och flimmer.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här