Laddar...

Fem presenttips inför säsongens fester

Ibland kan det där med presenter bli ett knepigt kapitel, vare sig det gäller en liten gåva till värdinnan eller något personligt till 50-årskalaset. Här listar vi några tips som hjälper dig ur knipan.

OM MOTTAGAREN SJÄLV får VÄLJA

Ibland är valfrihet det bästa du kan ge. Köp ett presentkort från festföremålets favoritbutik och slå in snyggt. Svårare än så behöver det inte vara!

Elons presentkort hittar du här!

VÄLJ PRESENTEN SOM RÄDDAR KVÄLLEN!

Bli räddaren i nöden och ge bort något som kan användas redan under festkväl- len. Tänkt stort eller smått beroende på tillfälle – korkskruv, bärbar högtalare eller varför inte en mysig lykta eller värmefilt lagom till småtimmarna?

BLOMBUKETT MED ÖVERRASKNING

Stick ner något oväntat i blombuketten: ett fotografi på värdparet från ett gemensamt äventyr tillsammans med dig, en karamellstrut eller rökelsestickor. Surprise!

AV MIG TILL DIG

Ofta finns redan den perfektagå bort-presenten i ditt hem: Baka eget bröd, pickla de egen- odlade morötterna och lägg i en dekorativ glasburk, ta en stickling och plantera i en fin kruka eller ge bort den där egendesignade muggen från vårens keramikkurs. Uppskattning garanteras!

GE BORT VARDAGSLYX

Du vet själv hur härligt det känns att få det där du själv aldrig visste att du behövde. Varför inte skämma bort jubilaren med ett våffeljärn för finfrukost, lyxig juicepress eller skön massagepistol?

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här