Laddar...

Nya BlackLine-serien: Stilrena produkter för kreativ matlagning

Electrolux är tillbaka med sin uppdaterade Black-Line-serie. Hem & Kök djupdyker i de snillrika vitvarorna som sätter fokus på proffsig matlagning med stil och utan krångel.

Den lilla svarta hittar vi inte längre bara i vår garderober, utan även i våra kök – en trendspaning gjord av Elons köksexpert tidigare i år. Ett tydligt exempel på detta är Electrolux nya Black Line-serie. Produkterna – däribland ugn, häll, mikrovågsugn och diskmaskin – kännetecknas av smarta funktioner och en karaktäristisk svärta som skapar en stilsäker helhet i varje kök.

Upptäck fler Blackline-produkter! 

Ugn med ångfunktion ger proffsresultat 

Med multifunktionella ugnen 900 SteamPro kan du ånga och värma för ännu bättre bakning och stekning, eller lätt tillaga fisk och grönsaker med ren ånga. Med ugnens sous vide-funktion skapar du med enkelhet restaurangliknande rätter. Matlagning på låg värme lockar fram, förstärker och bevarar även mer subtila smaker och konsistenser. 

PERFEKT ANPASSAD ÅNGA VARJE GÅNG

Steamify-funktionen i ångugnen 900 SteamPro gör det enkelt att skapa minnesvärda matupplevelser. Ange den tillagningstemperatur du vill använda så anpassar ugnen ångans nivå för att skapa perfekt resultat. Detta ger både godare och hälsosammare matlagning. Mer därtill, hjälper matlagningstermometern till att övervaka matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den meddelar dessutom när maten är tillagad till önskad temperatur för att sedan stängas av. 

Saftigt och krispigt i ett 

Mör inuti och krispig på utsidan – med SteamCrisp-funktionen blandas traditionell värme med ånga för det perfekta resultatet vid bakning och ugnsstekning. SteamCrisp tillagar maten varsamt och ser till att maten inte torkar ut. Med hjälp av ånga så framhävs både smak och textur.

Bakning på ny nivå

Med SteamBake-funktionen kan du med endast en knapptryckning baka bröd i bageristil. Fuktighet gör att degen kan jäsa helt vilket skapar utsökt mjuk insida, medan torr värme ger en härligt frasig utsida. Njut av både goda bröd, ugnsstekt kyckling och underbar fisk.

ugn black lineugn black line

Ugnen 900 SteamPro gör dig till en ännu bättre hemmakock.

Ny häll skapar nya superkrafter i köket

Hällarna i Electroluxs nya Blackline-serie är utvecklade för att både underlätta och förfina din matlagning. 

TVÅ KOKZONER – OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Med Bridge-funktionen slås två separata kokzoner ihop för att skapa en stor. Med inställningarna för temperatur och tid som anpassas automatiskt, är den idealisk för att få ut det mesta av planchas eller grillrätter.

SMART FLÄKT

Hob2Hood®-funktionen ansluter trådlöst din häll till din Electrolux köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger den bästa extraktionen baserat på vald effekt på hällen. 

PERFEKT TIMING

700 SenseBoil® Induktionshäll hjälper dig att ha full kontroll på när vattnet börjar koka. Funktionen känner av när vattnet når kokpunkten och justerar automatiskt ner effekten till en sjudande nivå. Med SenseBoil kan du koncentrera dig på andra delar av matlagningen utan att riskera att vattnet kokar över.

Blackline-hällarna banar vägen för smidigare, proffsigare och roligare matlagning. 

Mikrovågsugn utöver det vanliga

800 TouchOpen är Electrolux senaste mikrovågsugn, utformad för att göra mer än att endast värma din mat. 

GRILLNING PÅ ETT NYTT SÄTT

Njut av bubblande mozzarella-toast och saftig grillad kyckling i vår mikrovågsugn. Grillfunktionen innebär att du snabbt kan njuta av dina favoriträtter.

MATMINNE

Spara dina önskade mikrovågsinställningar för snabb och enkel åtkomst med favoritfunktionen. När du har skapat ett program kan du peka på den stjärnformade ikonen på skärmen för att aktivera den. Det betyder att du inte behöver komma ihåg några specifika inställningar. Allt sköts med bara en knapptryckning.

UTAN BERÖRINGSSKRÄCK 

800 TouchOpen mikrovågsugn med mjukberöringsmekanism är det enklaste sättet att komma åt din mat. Med en enda åtgärd öppnas luckan snabbt och smidigt för din bekvämlighet. För nyfikna små fingrar finns även ett barnlås.

black line mikroblack line mikro

800 TouchOpen är utrustad med massor av smarta funktioner.

Smart diskmaskin gör diskningen till en enkel match

Blackline-seriens nya diskmaskin är utrustad med funktioner för att du ska kunna tänka på annat än just disk. Oavsett storleken på köksredskapen, fläckarna på tallrikarna eller skörheten på glasen så finns ett passande program. 

Rätt touch

Med SoftGrips- och SoftSpikes-funktionerna behöver du inte längre spendera tid med att handdiska känsliga glas. Det mjuka materialet håller försiktigt glasen på plats och skyddar dem mot sprickor.

Utrymme för alla utmaningar

MaxiFlex-lådan är designad för bestick och köksredskap av olika former och storlekar. Oavsett om de är stora eller otympliga ser de anpassningsbara “avdelarna” och den djupa lådan till att allt enkelt får plats.

Säg adjö till bakterier  

ExtraHygiene-funktionen ger en maximal rengöring. Den inkluderar en kraftfull och desinficerande sköljfas som värmer temperaturen i diskmaskinen till 69 °C. Detta garanterar att nästan alla bakterierna på din disk dör.

diskmaskin black linediskmaskin black line

Nya diskmaskinen från Electrolux Blackline-serie har en snygg och smidig display – helt i svart.  

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här