Grillad sallad med sparris - enkelt och gott

Den här grillade salladen med sparris är det perfekta tillbehöret till middagen. Släng på när grillen är som varmast och njut av en krispig och syrlig sidorätt!

 

2 portioner 

1 knippe grön sparris

1 huvud gemsallad eller romansallad (halverad på längden)

1 lime (halverad)

Några nävar bladpersilja

Kirskål om det är säsong

Olivolja

Salt

2 skivor surdegsbröd

 

Så gör du:

Grilla sparris, lime och sallad över hög temperatur, det gör inget om ytan blir lite bränd.

Pensla en skiva surdegsbröd med olivolja och grilla på båda sidor.

Dela sparris och sallad i mindre bitar när den grillats.

Gör dressingen genom att blanda några matskedar olivolja, pressa den grillade limen och lite salt.

Blanda sparris, sallad, bladpersilja, kirskål och dressingen. Servera brödet vid sidan om eller skär ner till krutonger.

Gasolgrill Outdoorchef Leon 570 G
4 990 :-
Gasolgrill med Easy Flip
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan
Gasolgrill Outdoorchef Chelsea 420 G
3 590 :-
Gasolgrill perfekt för indirekt grillning
Webb I butikslager I butikslager Ej i din butik Vissa butiker
Önskelista I önskelistan Du måste logga in eller registrera ett konto för att kunna använda önskelistan

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris